Castiga un pachet de frumusete de la Nomasvello!

Castiga un pachet de frumusete de la Nomasvello!
  calendar_month        
Nomasvello este lider mondial cu peste 1200 de clinici specializate in tratamente de epilare definitiva si terapii faciale deschise in Spania, Portugalia, Brazilia, Venezuela, Italia, Bulgaria, Polonia, USA, UK, etc.

In Romania reteaua s-a extins si in marile orase din tara.

Despre IPL:

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva) si la improspatarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei si petelor (melasme si lentigo-uri).

Echipamentul IPL NomasvelloA® permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva sau terapie faciala in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fienedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

Nomasvello Romania ofera un cadou special doamnelor numit "Pachetul de frumusete", constand in 3 sedinte IPL si un curs de automake-up, in valoare de de 117 Euro.

Cursurile vor fi coordonate de doi dintre cei mai cunoscuti specialisti in materie de make-up: Suzana Visan si Cristian Buca.

58048.jpgParticipa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Nomasvello si poti fi fericita castigatoare a "Pachetului de frumusete", constand in 3 sedinte IPL si un curs de automake-up.

Inscrie-te in concurs:

1. Raspunde in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) Care este cea mai buna perioada pentru inceperea unui tratament de epilare definitiva?;
2. Da LIKE paginii de Facebook Nomasvello Romania.

Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 20 decembrie 2012 aA€A" 3 ianuarie 2013, ora 16.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc toate cele doua cerinte ale concursului;
- Se va desemna, in data de 3 ianuarie 2013, prin tragere la sorti, 1 castigator al Pachetului de frumusete.
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat!

Castigatoarea este gospodinanebunika!

Felicitari!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

A slabit 30 kg in 45 de zile????
  • person

    "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right