Castiga un parfum `Bvlgari Omnia Coral` oferit de Parfumexpress!

Castiga un parfum `Bvlgari Omnia Coral` oferit de Parfumexpress!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online.

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.


Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului Bvlgari Omnia Coral?.


Parfumul `Bvlgari Omnia Coral` este un parfum floral fructat, cu note de bergamota, fruct goji, hibiscus, nufar, rodie, cedru.

Este clasificat ca fiind un parfum reconfortant, plin de flori. Acest miros feminin poseda un amestec floral, racoritor si energic.

57989.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum de pe site-ul Parfumexpress.ro ti-ai dori sa primesti de Craciun (mentioneaza si link-ul produsului in comentariul tau).

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Bvlgari Omnia Coral.


Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 19 noiembrie 2012 - 26 noiembrie 2012, ora 12.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului;
- Se va desemna, in data de 26 noiembrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Bvlgari Omnia Coral;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorul este:

catch_me

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Capitolul II
  • person

    "maine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca maine...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right