Castiga un parfum `Naomi Campbell` oferit de Parfumexpress.ro!

Castiga un parfum `Naomi Campbell` oferit de Parfumexpress.ro!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online.

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.


Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului "Naomi Campbell".


Parfumul a fost creat de Ursula Wandel in 1999, are o atingere usoara de floare de portocal, nuca de cocos, piersic, mandarine, magnolie, fiind usor presarat cu ardei rosu.

Toate aceste arome te ajuta sa devii o femeie fascinanta si plina de energie.

57617.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum de pe site-ul Parfumexpress.ro ar trebui sa foloseasca o femeie pentru a emana mister si provocare? (mentioneaza si link-ul produsului in comentariul tau).

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Naomi Campbell.


Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 10 mai 2012 - 17 mai 2012, ora 12.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului;
- Se va desemna, in data de 17 mai, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Naomi Campbell;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

ioana243

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

A te sinucide este o solutie?
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right