Castiga un parfum Nina Ricci oferit de Parfumexpress.ro!

Castiga un parfum Nina Ricci oferit de Parfumexpress.ro!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului "Nina Ricci".


O aroma moderna.
Recomandat: casual
An aparitie parfum: 2008

Recomandat tuturor fetelor tinere pentru a surprinde si a fermeca intr-o lume unde visele devin realitate. Un parfum feminin si seducator.

Eset un parfum floral-frucat ce contine: lamaie, lime, mere glasate, praline, vanilie, bujor, petunia, mar, cedru alb, mosc.

57469.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum de pe site-ul Parfumexpress.ro ai folosi pentru a iesi in oras la o cina romantica? (mentioneaza si link-ul produsului in comentariul tau).

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Nina Ricci.


Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 5 martie - 12 martie 2012, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului;
- Se va desemna, in data de 12 martie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Nina Ricci;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

mihaelutzam

Felicitari!

Recomandari