Castiga un parfum Replay oferit de Parfumexpress.ro!

Castiga un parfum Replay oferit de Parfumexpress.ro!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului "Replay - Replay For Her".

Replay - Replay For Her Prima aparitie a parfumului duo a avut loc in anul 2008 . Motto-ul parfumului Replay for Her si Replay for Him este:,,Fa din fiecare zi una speciala!"

Sunt parfumuri moderne, care reflecta fidel filosofia companiei si anume spiritul liber de abordare a vietii.

Atractia imediata a parfumului Replay for Her este data de notele proaspete de citrice si mere seducatoare iar aroma de corcoduse, prune dulci si tonka ii potenteaza caracterul dulce-matasos.

57438.jpgTot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum aflat in sectiunea "NOUTATI" de pe site-ul Parfumexpress.ro este lansat de Halle Berry.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Replay - Replay For Her.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 17 februarie - 24 februarie 2012, ora 10.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului;
- Se va desemna, in data de 24 februarie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Replay - Replay For Her;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorul este:

radumaria1942

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

parintii
  • person

    "o persona diferita"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right