Castiga un pensat stilizat si permanent de gene de la Diana Gulan

Castiga un pensat stilizat si permanent de gene de la Diana Gulan
  calendar_month        
Diana Gulan este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai experimentati specialisti in machiajul semipermanent (tatuaj make-up) din Romania, are la activ multiple specializari in dermato-cosmetica si make-up in tara si in strainate (Franta, Israel, Germania, Grecia, Italia) si este recunoscuta pentru rezultatele excelente in tatuajul profesionist al buzelor, sprancenelor si ochilor.

Diana si-a infiintat propriul cabinet in urma cu 9 ani, oferind consultanta de specialitate si o diversitate de servicii profesionale de o calitate exceptionala.

In anul 2003 si-a lansat propria scoala de cosmetica, Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Fancy, acreditata de Ministerul Muncii, reunind intr-o echipa de profesionisti nume binecunoscute in domeniul medical si cosmetic.

56747.jpg


Diana Gulan, estetician, te asteapta la un show spectaculos de machiaj semipermanent (tatuaje make-up) si machiaj de eveniment, sambata, 4 decembrie, orele 15:00, la Baneasa Shopping City.

Acum poti castiga un serviciu complet de pensat stilizat si permanent de gene desavarsit de colorarea personalizata a sprancenelor si genelor, in valoare de 100 euro.


Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

Intra pe pagina de facebook Diana Gulan, retine patru dintre serviciile oferite de Diana Gulan si enumera-le in aceasta pagina de concurs, la comentarii articol.

Regulament

- Concursul se desfasoara in perioada 22 noiembrie - 3 decembrie;
- Participa la concurs toate persoanele care posteaza in aceasta pagina patru dintre serviciile oferite de Diana Gulan
- Vor fi eliminate din concurs persoanele care participa de mai multe ori
- Castigatoarea va fi anunata pe site si pe email pe data de 3 decembrie si trebuie sa raspunda la email in aceeasi zi; in caz contrar se va alege alta castigatoare;

Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

ircuta

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Te-am ales pe tine
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right