Castiga un produs revolutionar pentru silueta ta!

Castiga un produs revolutionar pentru silueta ta!
  calendar_month        
Chilliburner este un preparat revolutionar pe baza de extract natural de ardei iute care stimuleaza pierderea in greutate.

Efectele benefice Chilliburner sunt amplificate de continutul de ceai verde bogat in cafeina, cunoscut pentru eficienta sa in accelerarea metabolismului celular si de inulina - o fibra prebiotica, ce ajuta la formarea florei bacteriene intestinale naturale.

Tabletele Chilliburner ajuta la pierderea in greutate prin cresterea arderii caloriilor. In plus, nu exista efect yo-yo deoarece nu este necesara schimbarea regimului alimentar sau a stilului de viata.

Chilliburner sub forma de tablete este de preferat sa se ia o data pe zi, inainte de micul dejun.

Gelul Anti-celulita Chillishape contine extract de chilli si lavanda. Acesta actioneaza asupra epidermei prin oferirea unei senzatii de incalzire, astfel imbunatatind microcirculatia sangvina.

Ca efecte benefice, veti obtine:
- piele ferma si un contur modelat
- eliminarea toxinelor din corp si inlaturarea celulitei

Mai multe detalii pe: www.chilliburner.ro

*Disclaimer:

Pierderea de greutate ilustrata in cadrul acestui site nu reprezinta rezultatele medii obtinute dupa administrarea suplimentului alimentar. La dieta persoanelor care au pierdut un numar mare de kilograme este posibil sa fi contribuit si factori aditionali. Rezultatele tipice de pierdere in greutate nu au fost supuse unui studiu stintific realizat pe un esantion reprezentativ.

Administrarea de suplimente pentru slabit nu trebuie facuta fara avizul medicului.
Ele.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele efecte adverse rezultate in urma administrarii incorecte a suplimentelor pentru slabit. Participarea la concurs presupune acceptul implicit din partea userilor.


Ele.ro si Chilliburner te invita la concurs!

Participa la concurs si poti castiga unul din premiile Chilliburner puse in joc! Premiile constau in:
- 2 pachete Chilliburner (un gel anticelulitic Chillishape + 60 tablete Chilliburner) - tratament pentru 2 luni, in valoare de 240 lei fiecare;
- 2 cutii Chilliburner (30 tablete fiecare cutie), in valoare de 120 lei fiecare.

Vor fi in total 4 premii.

Ce trebuie sa faci?

1. Da Like la pagina de Facebook Chilliburner Romania;
2. Intra in pagina de Facebook Chilliburner Romania la sectiunea "Notes" si spune (in zona comentarii) care sunt cele doua lanturi de farmacii in care se gasesc produsele Chilliburner.
3. Aboneaza-te la newsletter-ul Dieta Ele.ro;

Regulament concurs


">53659.jpg


Concursul se desfasoara in perioada 21 august - 17 septembrie 2012, ora 10.
Participa la concurs doar persoanele care indeplinesc toate cele 3 cerinte ale concursului!
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati in data de 17 septembrie, dupa ora 11.00, in aceasta pagina de concurs.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii lui, altfel premiul va fi anulat si se va extrage alt castigator.Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

Catalin Adrian
Cristi Jfk Khros
Georgynyk Georgynyk
Claudiu Dobre


Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Magie
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right