Castiga un set de produse `Thierry Mugler - Angel` oferit de Parfumexpress!

Castiga un set de produse `Thierry Mugler - Angel` oferit de Parfumexpress!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online.

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.


Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a setului Thierry Mugler aA€A" Angel.


Setul Thierry Mugler aA€A" Angel contine Apa de Parfum 25 ml si Lotiune de corp 100 ml.

Thierry Mugler a lansat parfumul Thierry Mugler Angel women EDT varianta moderna, mai usoara a clasicului parfum Angel Women edp din 1992.

Este un parfum oriental vanilat si aA€Ase deschideaA€At cu un aA€Aval cerescaA€At de piper roz si bergamota care usor, usor este inlocuit cu aA€Aval incantatoraA€At de praline si fructe rosii de padure si se termina cu paciuli, lemn de cedru, mosc alb si vanilie.

58013.jpgInscrie-te in concurs:

1. Mentioneaza in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum de pe site-ul Parfumexpress.ro ai purta la o cina romantica cu iubitul tau (mentioneaza si link-ul produsului in comentariul tau);
2. Da LIKE paginii de Facebook Ele.ro;
3. Da LIKE paginii de Facebook Parfumexpress.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a setului de produse Thierry Mugler aA€A" Angel.Nu uita:
Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.
Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 3 decembrie 2012 aA€A" 10 decembrie 2012, ora 12.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc toate cele trei cerinte ale concursului;
- Se va desemna, in data de 10 decembrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui set de produse `Thierry Mugler aA€A" Angel`;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.Concursul s-a incheiat. Castigatorul este:

IoanaDaniela

Felicitari!

Recomandari