Castiga un tuns gratuit pentru animalul tau de companie!

Castiga un tuns gratuit pentru animalul tau de companie!
  calendar_month        
PetStyling- Frizerie si cosmetica pentru animale la domiciliul clientului.

De PetStyling se ocupa o echipa de studenti ai Facultatii de Medicina Veterinara, pasionati, muncitori, seriosi, punctuali, care se prezinta la domiciliul dumneavoastra cu o gama larga de servicii pentru a va scutii de drumuri inutile si extenuante la salonul de cosmetica animala, iar pe animalut de un stres inutil.

PetStyling foloseste numai aparatura de calitate, masini de tuns si accesorii profesionale, speciale pentru tunsul si toaletarea animalelor.


Serviciile pe care PetStyling vi le pune la dispozitie sunt: tuns, taiat unghii, curatat urechi, spalat, periat si in curand deparazitare interna / externa, totul la domiciliul dumneavoastra. In plus, puteti primi fotografii profesionale cu animalutul dumeavoastra, atat inainte, cat si dupa tuns, pe loc!
51135.jpg

Daca vrei sa castigi un tuns gratuit la domiciliu pentru animalul tau de companie, intra pe site-ul www.petstyling.ro si mentioneaza (printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs) cel putin o oferta speciala pe care o poti primi daca apelezi la serviciile PetStyling.
Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 31 ianuarie - 28 februarie, ora 12.00;
Participa la concurs toate persoanele care mentioneaza (printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs) cel putin o oferta speciala pe care o poti primi daca apelezi la serviciile PetStyling;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Vor fi desemnati, prin tragere la sorti, 3 castigatori (din Bucuresti si/sau Jud. Ilfov)
Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 28 februarie si vor primi e-mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii altfel premiul devine nul.

75959.jpg

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

westie13
criss01
femina_a20a

Felicitari!

Recomandari