Castiga un voucher in valoare de 300 RON de la Benvenuti!

Castiga un voucher in valoare de 300 RON de la Benvenuti!
  calendar_month        
In Benvenuti, un veritabil Made in Italy, imbinarea perfecta dintre meticulozitatea, experienta si perpetua cautare stilistica este accentul care desavarseste, particularizeaza si insufleteste vestimentatia ta.

Selectate in cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume (Milano si Riva del Garda) produsele Benvenuti alcatuiesc imaginea unui stil personal elaborat, creativ, innovator si exuberant.


In noul sezon, colectia de primavara vara Benvenuti, fidel interpret al celor mai actuale tendinte, se caracterizeaza printr-o diversitate exhaustiva.


Noua colectie de PV Benvenuti debordeaza de fantezie si culoare. Este o colectie in care imaginatiei si jocului cu texturi, forme si culori nu i s-au impus frontiere stricte.

Atat colectia destinata barbatilor cat si colectia pentru dame surprinde o multitudine de stari sufletesti ale individului modern, de la optimism contagios si entuziasm, la austeritate tradusa prin minimalism si pana la romantism incurabil.

Colectia adresata femeii Benvenuti este o provocare adresata imaginatiei ei ludice debordanta. Femeia colectiei Benvenuti este femeia care are bucuria de a alege.

56840.jpg


Pentru latura indrazneata si temerara a femeii Benvenuti, colectia aduce in prim plan, ca noutate, un boom de nuante fructate si culori pline de personalitate: de la galben solar pana la verde, fuchsia, roz, turcoaz sau albastru electric.

Mizand pe romantism, pantofii eleganti sau balerinii, in nuante nude
aduc un omagiu ingenuitatii femeii moderne.

Colectia de genti si posete surprinde, in deplinatatea ei, atat forme medii cat si oversized, neexcluzand, insa, plicurile de seara, must-have-uri in garderoba oricarei femei. Coexista intr-o armonie perfecta, atat posetele monocrome, accesorizate cu detalii sau catarame metalice si care completeaza tonalitatea lansata prin intermediul colectiei de incaltaminte, cat si variantele policromatice, care insufla o doza de vitalitate tinutei.

Colectia destinata barbatilor este cladita, si ea, pe un spectru cromatic larg, revitalizand culorile deja clasice: negru, maro, gri, bej cu accente de mov, blu sau rosu.

In tonuri neutre si cu detalii atent studiate, pantofii eleganti completeaza armonios, tinutele office ale nonsalantului barbat modern.


Participa la concursul organizat de ele.ro impreuna cu Benvenuti si poti fi chiar tu fericita castigatoare a unui voucher in valoare de 300 RON pe care il poti folosi pentru a achizitiona produse de la magazinul Benvenuti.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

Da "like" la pagina de Facebook a ele.ro ;
Raspunde (printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs) la urmatoarea intrebare:
Ce culoare ai alege primavara asta pentru pantofii tai Benvenuti?


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 14 februarie - 14 martie 2011, ora 10;
Se vor desemna, in data de 14 martie, dupa ora 10, prin tragere la sorti, 4 castigatori a cate un voucher de cumparaturi in valoare de 300 RON fiecare;
Userii participanti care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.
Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

nice_girl13
aniri
yoanayd
andreea_ac

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Vanatoarea de comori
  • person

    "creeaza-ti un stil inconfundabil purtand bijuterii din pietre semipretioase!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right