Castiga vouchere cadou de la New Look!

Castiga vouchere cadou de la New Look!
  calendar_month        
New Look vine in Romania!

Dupa ce s-a consacrat ca brand de top in Marea Britanie, New Look si-a stabilit sa cucereasca "fashionistele" din Romania prin colectii fabuloase la preturi accesibile.

Din 26 august New Look va fi prezent in Afi Cotroceni, iar din 1 septembrie in Baneasa Shopping City cu colectii noi la fiecare sase saptamani. New Look traduce permanent si intr-un ritm rapid ultimele tendinte de pe catwalk, din tinutele celebritatilor si din stilul strazii.


Pentru colectia de toamna, designerii New Look s-au inspirat de pe catwalk, unde toamna aceasta jocul cu nuantele este regula generala. Teal si Coniac sunt tonurile dominante, iar noua culoare neutra este griul. Stilul anilor `70 s-a maturizat si a devenit mai sexy, iar liniile curate si bine croite adauga o usoara latura masculina.

57094.jpg

Participa la concurs!

Da LIKE la pagina de facebook New Look, apoi la pagina de facebook Ele.ro si esti automat inscrisa in concurs.


Poti castiga un voucher in valoare de 500 lei (valabil in perioada 26 august - 30 septembrie) sau unul dintre cele 300 de vouchere cu o reducere de 10% in magazinele New Look.
Regulament concurs:

Concursul de desfasoara in perioada 28 iulie - 27 august
Participa la concurs toate persoanele care dau like la paginile de facebook ele.ro si pagina de facebook New Look si care apoi trimit un e-mail pe adresa concurs@ele.ro numele sau id-ul de facebook pe care l-au folosit cand au dat LIKE;
Castigatorii se vor desemna pe data de 29 august 2011;
Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat.

Castigatoarea unui voucher in valoare de 500 lei (valabil in perioada 26 august - 30 septembrie)este Dumitrescu Oana Maria Rodica.
Ceilalti 300 de castigatori a cate un voucher cu o reducere de 10% in magazinele New Look vor primi in zilele urmatoare cate un email cu informatii suplimentare despre intrarea in posesie a premiului.

Felicitari!

Recomandari