Castiga vouchere pentru cumparaturi oferite de Baneasa Shopping City!

Castiga vouchere pentru cumparaturi oferite de Baneasa Shopping City!
  calendar_month        
Ce poate fi mai incitant decat o iesire la shopping pana la miezul noptii, cu reduceri de pana la 80% ce nu pot fi refuzate si o atmosfera de party?

Este rasfatul pe care Baneasa Shopping City il ofera la editia din aceasta vara a Extravaganzei Reducerilor!

Numai pe 6 iulie, centrul comercial este deschis pana la ora 24:00 si magazinele te asteapta cu promotii si reduceri substantiale valabile doar in aceasta zi speciala, in intervalul 18:00 - 24:00.


57742.jpg


Va fi cea mai fierbinte seara a anului in Baneasa Shopping City, cand shoppingul se transforma in party cu muzica buna, cocktailuri savuroase si defilari de moda. Inspiratia pentru cumparaturi va fi garantata de prezenta in centrul comercial a fotomodelelor care vor prezenta cele mai trendy tinute disponibile in magazine.

Atmosfera speciala va continua pe toata durata weekend-ului, cand magazinele vor fi deschise pana la ora 22:00.

Participa la concurs!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 15 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 lei fiecare, oferite de Baneasa Shopping City!

Ce trebuie sa faci

1. Da Like la pagina de facebook Ele.ro
2. Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea: Cand are loc Extravaganza Reducerilor?

Te asteptam la Extravaganza Reducerilor, in Baneasa Shopping City.

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 02.07. - 05.07.2012.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu in aceasta pagina cu raspunsul la intrebarea concursului si dau Like la pagina de facebook Ele.ro
In data de 05 iulie 2012, dupa ora 12.00 se vor desemna 15 castigatori a cate un voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decurs de 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

mcvlad; marcris84; deeaamy25; lalica88; elenadragan; rosanita; floricicaalbastra; ambaciu; gabriela_xtc; danidori; mitzuca; kittytina2; Ratusca93; samteodora; mamulos53.

Felicitari!

Recomandari