Concurs 20 - 27 octombrie: Castiga o carte de la Editura Tritonic!

Concurs 20 - 27 octombrie: Castiga o carte de la Editura Tritonic!
  calendar_month        
Care poveste de dragoste, din literatura romana, ti-a placut cel mai mult?

Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

Paladinul sufletelor De Lois McMaster BujoldRomanul vine in continuare la Blestemul Chalionului, actiunea plasandu-se la trei ani dupa intamplarile din prima carte a seriei.

Centrul romanului este reprezentat experientele religioase din timpul pelerinajului vaduvei Ista, totul transformandu-se insa intr-o aventura supranaturala si periculoasa . Lucrarea a castigat in 2004 premiile Hugo si Nebula pentru cel mai bun roman si locul I pentru cel mai bun roman fantasy la Locus Poll Award.
Cu sange rece si albastru De Ivona Boitan

89545.jpg
Medicii denumesc boala pe care o are ?Ingridianism?, pentru ca o cheama Ingrid. Nu poate simti nimic, nu poate empatiza cu ceilalti oameni, nu se bucura si nu se intristeaza.
Singurele lucruri care au acces la ea sunt cele artistice, care o ajuta de altfel sa se comporte natural in situatii ce presupun emotie.

Devenita avocata, intalneste un personaj cel putin la fel de straniu ? Baba. Dupa ce se naste o legatura intre cele doua, ramane de vazut daca Baba isi va reusi sa-i trezeasca (sau mai bine spus, sa-i nasca) vreun sentiment avocatei de gheata.


Soni De Andrei Ruse

89546.jpg

Ma cheama Sonia. Am 26 de ani, cancer la stomac si inca sase luni de trait.

Te-ai gandit de o mie de ori la primul lucru pe care l-ai face daca ai sti ca o sa mori curand, nu? Dar esti linistit, n-o sa ti se intample tocmai tie. Ai un destin maret. astepti o minune, stii ca o sa vina pentru ca asa se termina toate filmele americane.

Viata mea o ia razna. trebuie sa imi schimb sistemul de valori despre tot ceea ce ma inconjoara. reguli noi. Intrebari noi. poate cel mai important, cautarea unui sens al propriei mele existente. Trebuie sa stiu ca n-am trait degeaba, ca n-am fost doar un alt personaj sec din cele peste sase miliarde

Boala mi-a deschis ochii. Nu conteaza cand mori pana la urma. Asa ca le-am incercat pe toate. Ai sa vezi. sex, droguri, tratamente? am intalnit o gramada de lume. Ba chiar am reusit sa ma indragostesc. De un barbat diagnoticat cu hiv. O relatie total diferita despre ce ai crede tu ca e intr-o relatie.
Regulament concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 20 - 27 octombrie.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Participantii care vor posta mai multe mesaje pe forum vor fi descalificati.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 27 octombrie.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

burty- Paladinul sufletelor De Lois McMaster Bujold
gabymartie - Cu sange rece si albastru De Ivona Boitan
padurica - Soni De Andrei RuseFelicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Coffee and sex
  • person

    "enjoy every moment"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right