Concurs: 3 carti oferite de Cartea de Weekend

Concurs: 3 carti oferite de Cartea de Weekend
  calendar_month        
Ele.ro si Carte de Weekend te invita la concurs: aboneaza-te la newletter-ul de Profesie in perioada 23 Martie - 13 Aprilie 2007 si participi automat la concurs. poti castiga una din cele trei carti "Misiune sub acoperire" de Mallory Kane.

Cartea De Weekend aduce Harlequin Intrigue
in Romania


Cartea De Weekend anunta lansarea in limba romana a celebrei serii Harlequin Intrigue prin aparitia primului tiltu: "Misiune sub acoperire" de Mallory Kane.Seducatoarea agenta Sophie Brooks investigheaza rapirea unui important om de afaceri. Chiar daca este o profesionista redutabila, membra a ultra-secretei agentii Miami Confidential, Sophie afla ca in miezul pericolului, chiar si ea are nevoie de protectie. Sean Majors este ingerul ei pazitor, cel de la care invata totodata si abc-ul dragostei.

Editata de gigantul Harlequin Enterprises Ltd., Harlequin Intrigue este una dintre cele mai cunoscute serii de romane politiste din intreaga lume. Cartile Harlequin se vand pretutindeni in lume in tiraje uriase, estimandu-se ca, la nivel mondial, editura a reusit sa fidelizeze nu mai putin de 50 de milioane de cititori.

Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 23 Martie - 13 Aprilie 2007;
Participa la concurs toate persoanele care se aboneaza la newletter-ul de Profesie in aceasta perioada;
Pe data de 13 Aprielie 2007 vor fi extrasi trei castigatori;
Castigatorii vor fi instiintati prin mail si vor avea termen de doua saptamani sa raspunda la instiintare, altfel premiul devine nul.

Castigatorii sunt:

Lupu Carmen Maria
Faje Minodora
Parita Mihaela

Recomandari