Concurs 8 - 20 mai 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!

Concurs 8 - 20 mai 2009: Castiga o carte de la Editura Tritonic!
  calendar_month        
Daca ai fi fost profesoara, ce materie ti-ar fi placut sa predai?

Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra si Editura Tritonic te premiaza cu o carte.Detalii premii:

CIA De Eric Frattini

89695.jpg

Timp de aproape sase decade, CIA, cunoscuta de asemenea in lumea spionajului sub numele de "Compania", a desfasurat una dintre cele mai importante munci, pe intreaga planeta.

Din Chile pana in Vietnam, din Congo pana in Uruguay, din Cambodgia pana in Republica Dominicana, din Viena pana la Uniunea Sovietica. Fara indoiala, a cunoaste rolul indeplinit de Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite este una dintre cheile pentru a intelege istoria recenta a lumii. Un ghid practic si exhaustiv, cu mai mult de sase sute de intrebari si raspunsuri care va vor descoperi lumea secreta a Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite.
Istoria fascinanta a pietrelor pretioase De Galia Maria Gruder

89694.jpg?Nu pot scrie despre destinele pietrelor scumpe despartindu-le de cele omenesti, intr-atata ele s-au ingemanat si s-au intrepatruns.

Zei si spiridusi, eroi de mit si de basm, cavaleri si trubaduri, magi si alchimisti, regi si imparati, sahi si califi, hetaire si curtezane, conchistadori si pirati, eroi reali si plasmuiti ? cum sa-i cuprinzi pe toti in ale caror vieti au intervenit nestematele? intreaga istorie a omenirii poate fi privita prin sclipirea pietrelor scumpe?


Manualul parintilor eficace De Dr. Thomas Gordon

Chiar daca aveti un copil mic ce incepe sa isi castige independenta ori un adolescent deja rebel, veti descoperi in aceasta carte o metoda eficienta si gentila de a inocula treptat responsabilitatea si de a crea un mediu familial pentru crestere si educatie in care copilul dumneavoastra va prospera. Folosind metodele etern valabile ale acestui curs, veti avea rezultate imediate: mai putine certuri, accese de furie si minciuni, nu veti mai avea nevoie de pedepse.

Regulament concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 8 mai - 20 mai.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Participantii care vor posta mai multe mesaje pe forum vor fi descalificati.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 20 mai.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Iata castigatorii:

1. fragolina - Manualul parintilor eficace
2. Autumn - CIA
3. crispy - Istoria fascinanta a pietrelor pretioase

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac zilnic 2009 pentru Gemeni
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right