Concurs: afla Misterele si Crimele din Roma antica

Concurs: afla Misterele si Crimele din Roma antica
  calendar_month        
Ele.ro si Quality Books te invita la concurs: poti castiga una din cele trei carti "Sange si purpura. Mistere si crime in Roma antica", de Paul Doherty.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa intri pe forum , in perioada 23 Martie - 13 Aprilie 2007, si sa ne povestesti ce fel de carti preferi sa citesti.

Quality Books anunta aparitia unui nou roman exceptional - Sange si purpura. Mistere si crime in Roma antica, de Paul Doherty.

Sange si purpura este primul volum al seriei ANNO DOMINI scrise de celebrul autor britanic Paul Doherty, unul dintre putinii istorici care au reusit sa-si imbine vastele cunostinte cu un talent literar de neegalat.

Doctor in istorie al Univesitatii Oxford, Paul Doherty este, totodata, unul dintre rarii scriitori care reusesc sa propuna publicului bestseller dupa bestseller.

Anno Domini este o serie de romane politiste a caror actiune se desfasoara in Roma antica, mai exact in Roma imparatului Constantin cel Mare.Primul volum ii va fascina, cu siguranta, pe cititorii romani prin maiestria intrigii si prin detaliile vietii de zi cu zi a locuitorilor Romei.

Quality Books este singura editura care isi propune sa se adreseze cititorilor rafinati care isi doresc carti exceptionale atat din punct vedere al continutului, cat si al prezentarii grafice.

Quality Books ofera noutati editoriale absolute pe piata romaneasca, subiecte incitante, pentru toti cei care s-au plictisit sa citeasca literatura comerciala invechita si prost tradusa.

Quality Books inseamna carti pe care le vei citi din scoarta in scoarta, pentru ca, in premiera in Romania, vom respecta cea mai noua formula de tiparire, aceea care foloseste si coperte doi si trei.

Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 23 Martie - 13 Aprilie 2007;
Participa la concurs toate persoanele care scriu pe forum despre cartile lor preferate;
Pe data de 13 Aprielie 2007 vor fi extrasi trei castigatori;
Castigatorii vor fi instiintati prin mail si vor avea termen de doua saptamani sa raspunda la instiintare, altfel premiul devine nul.

Castigatori concurs:

Alexandra Dumitru
Angela Bugariu
Liza Danila

Recomandari

Newsletter Ele.ro

6 octombrie II
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right