Concurs: Afla totul despre Alchimia Extazului

Concurs: Afla totul despre Alchimia Extazului
  calendar_month        
ProEditura te invita la concurs. Spune-ne pe forum parerea ta despre importanta si necesitatea educatiei sexuale in scoli si poti castiga una dintre cele 4 volume ale cartii Alchimia Extazului.

Detalii premii:

Alchimia Extazului, scrisa de Nik Douglas si Penny Slinger, reprezinta "O carte remarcabil de completa, plina de informatii despre traditiile orientale ezoterice si de lucruri pe care nu le-au mai vazut vreodata ochii unui occidental."

Este "O carte incitanta, cu ilustratii interesante, rodul unor cercetari complexe, menita sa ne faca sa constientizam potentialul nostru sexual."

Cele peste 600 de desene si ilustratii color si alb negru cuprinse in Alchimia Extazului au fost create si stranse pentru a sustine punerea in practica a textului si a dezvalui aceste mistere sacre.
Ilustratiile si desenele din Secrete sexuale sunt cea mai completa si mai diversa colectie de imagini erotice tiparita vreodata. Sunt descrise doua sute de pozitii sexuale, in completare la Kama Sutra, Ananga Ranga si alte tratate taoiste.


Detalii concurs:

•Concursul se desfasoara in perioada 1 - 21 septembrie.

• Participa la concurs toti cei care raspund pe forum la intrebarea mentionata mai sus.

• Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii ProEditura si vor fi anuntati in data de 22 septembrie.

• Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum 5 zile de la data primirii. Altfel, premiul devine nul.

Castigatorii concursului sunt:

Piccione
Josephine
Dolc3bambina
Ladybug

Recomandari

Newsletter Ele.ro

o lectie si inca una
  • person

    "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right