Concurs : alege sa fii "Christmas Glamour"

Concurs : alege sa fii "Christmas Glamour"
  calendar_month        
Vine Craciunul. L-ai asteptat aproape tot anul si te-ai gandit ca in seara de Ajun trebuie sa fi deosebita. Centrul Essenzo si ele.ro vin in ajutorul tau pentru a fi "Stralucitoare de Craciun" si te invita la concurs.

In perioada 17 noiembrie - 30 noiembrie Ele.ro si Centrul Essenzo organizeaza concursul "Christmas Glamour". Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi in aceasta perioada la newsletter-ul de Frumusete, ele.ro.

Pachetul "Christmas Glamour" in valoare de 540 RON consta in:

8 sedinte impachetare Fango (1 zona)

Crema de masaj modelatoare cu alge marine si menta - folosita pentru masajul anticelulitic Fango din alge marine - produs folosit in tratamentele cu impachetari si termosauna, are rezultate excelente in hidratarea intensa a pielii, reechilibrarea tratamentelor corporale, stimularea circulatiei periferice, oxigenarea tesuturilor, ccentuarea procesului de lipoliza, reducerera grasimilor, favorizarea circulatiei excesului de lichide.

4 sedinte electrostimulare
Electrostimularea se foloseste cu succes si rezultate foarte rapide in tratamentele de infrumusetare pentru slabit, anticelulita, tonifiere dar si in tratamente terapeutice de drenaj limfatic, dureri si crampe musculare.

2 sedinte Fast Slim

PATURA TERMICA LIGHT SLIM permite efectuarea de tratamente de slabire si anticelulita prin termosauna. Patura se poate incalzi pana la 70 grade si mentine aceasta temperatura pe toata durata tratamentului facilitand eliminarea apei si toxinelor din tesuturi.

4 sedinte masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic este una din cele mai bune solutii de a scapa de "coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita (in special pe solduri, picioare, fese, abdomen). Masajul pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita.

2 sedinte ultrasunet

88955.jpg


Tratamentele cu Ultrasunete sunt astazi foarte cautate si apreciate pentru efectele lor rapide si vizibile. Aparatul cu ultrasunete Cell-Free utilizat in salonul nostru face parte din industria de frumusete dar foloseste aceeasi tehnologie a scanarilor prenatale.

Penetratia ultrasunetelor din industria de frumusete este insa mai adanca pentru a ajunge la tesutul adipos unde este captiva celulita.

Ultrasunetele creeaza micro-vibratii invizibile, localizate profund in interiorul celulelor spargand depozitele de grasime. Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura.

Masajul ultrasonic penetreaza grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de hertzi pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete.

Detalii concurs:

Concursul se va desfasura in perioada 17 - 30 noiembrie 2006.
Participa toate persoanele care se aboneaza la newsletter-ul de Frumusete Ele.ro in perioada desfasurarii concursului
Va fi desemnata o castigatoare la data de 30 noiembrie 2006.
Incepand cu 1 decembrie castigatoarea concursului va putea incepe tratamentul corporal pentru a fi cu adevarat "glamour" in seara de Craciun.

Castigatoarele sunt:

Gheorghe Alexandra
Alina Florescu
andreea Oprisan


Recomandari

Newsletter Ele.ro

poza mea
  • person

    "cand ai 10 pasi de facut, 9 pasi sunt jumatatea drumului.(proverb chinez)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right