Concurs: Asigura-ti o cariera de succes

Concurs: Asigura-ti o cariera de succes
  calendar_month        
V-ati dorit vreodata sa puneti intrebari care ?nu se pun? despre procesul de angajare? Ce este in spatele unui interviu? Cum se analizeaza un candidat? Ce puteti face sa va mariti sansele de reusita?

In perioada 15 Octombrie - 15 Noiembrie, Ele.ro si Williams & Partner va invita sa participati la un concurs in premiera, al carui premiu consta intr-o sedinta gratuita de consultanta cu unul dintre specialistii W&P in resursele umane care va poate raspunde la toate aceste intrebari si nu numai.

Pentru a participa la acest concurs tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe forumul Ele.ro si sa ne impartasiti experientele dumneavoastra in cautarea unui nou job. Ati intampinat vreodata greutati in gasirea jobului dorit? Cum ati reusit sa depasiti acesta situatie? Ce credeti ca v-ar ajuta sa obtineti acel job?

Cele mai interesante experiente vor fi selectate, dintre care se va extrage o singura castigatoare care va beneficia de o sedinta personalizata de consultanta, in legatura cu pregatirea pentru un interviu si pentru o cariera de succes.

Echipa Willimas&Partner si Ele.ro va ureaza mult succes!


Castigatoarea acestui concurs este Andreea Marin.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

discutie
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right