Concurs: Cartea mea preferata

Concurs: Cartea mea preferata
  calendar_month        
Iti place sa citesti, este modul tau preferat de a-ti petrece timpul liber si sunt unele carti pe care nu le-ai mai lasa din mana? Sunt unele zile in care pur si simplu nu iti poti dezlipi ochii de pe paginile uneia din cartile tale preferate? Povesteste-ne mai multe despre cartea care te-a fermecat si ai sansa de a castiga un set de carti oferit de editura Nemira.

Editura Nemira si Ele.ro te invita sa ne spui cat mai multe despre cartea de care, in ciuda timpului care trece, te-ai indragostit. Povesteste-ne ce te-a facut sa nu poti uita aceasta carte, care este motivul pentru care ai putea sa o recitesti la infinit si, mai ales, da cat mai multe detalii despre ea si despre actiunea ei.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii activ pe topicul din forum Cartea preferata si sa dai cat mai multe detalii despre cartea de care te-ai indragostit. Pentru a incepe, scrie pe topicul de pe forum Cartea preferata cat mai multe detalii despre aceasta carte. Uita-te ce au postat si ceilalti si comenteaza pe marginea cartilor prezentate de acestia. Implica-te activ in discutii si ai sansa sa castigi unul dintre cele 3 seturi de carti oferite de editura Nemira formate din cele 2 titluri Viata scurta de Juan Carlos Onetti si Iubire etc. de Julian Barnes

Detalii concurs
concursul se va desfasura in perioada 20 octombrie - 4 noiembrie 2006;
participa toate persoanele care posteaza pe topicul de pe forum Cartea preferata ;
se vor lua in considerare originalitatea posturilor, numarul de posturi, relevanta acestora si participarea activa la discutie;
vor fi desemnati 3 castigatori la data de 4 noiembrie 2006.

Cadourile oferite

88941.jpg

Iubire etc.
"Fiecare din noi poarta altfel pantofii, nu credeti? Pantofii purtati trebuie sa fie pentru politisti la fel ca amprentele sau ADN-ul. In acelasi timp, pantofii sunt ca niste chipuri, nu? Ridurile de la indoituri, laba-gastei, toate capatate cu timpul?"

Stuart Logica. A folosit cineva cuvantul? Sa va dau eu exemplu de logica. Cand pleci pentru un timp, oamenii au impresia ca ai ramas neschimbat. E cea mai proasta logica pe care am intalnit-A-o in ani de zile.

Gillian De fapt, nu cred ca impart oamenii in categorii. Dar, daca exista pe lume doi oameni pe care ii inteleg bine, aceia sunt Stuart si Oliver.

La urma urmelor, am fost maritata cu amandoi.

Oliver ...era le roi soleil, nu? Cel mai frumos compliment conjugal care mi s-a facut in ultima vreme. Am fost facut in multe feluri in firimitura asta sublunara pe care o denumim viata, dar Regele Sol e nou. Febus. FoeA-FiA-FoA-Fumbus.">

Viata scurta
"Incepand cu Viata scurta, totul se localizeaza in Santa Maria. Dintre romanele mele, acesta ma intereseaza cel mai mult. Acolo ia nastere saga orasului Santa Maria.

In realitate, l-am scris pentru ca nu eram fericit in orasul unde locuiam, asa ca el reprezinta starea de fuga si dorinta mea de a vietui in alta lume, unde sa se poata respira fara teama. <...> Eu eram demiurgul si puteam inalta un oras unde totul sa se petreaca dupa cum aveam chef."

Juan Carlos Onetti

Castigatorii concursului:
Silz
beatrice
gildapRecomandari

Newsletter Ele.ro

...asa de inceput
  • person

    "hmmm... cititi si dati-va cu parere. e un crazy blog"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Melanie Verde
Shop Ele.rochevron_right