Concurs: Castiga invitatii duble la film 13 august - 16 august 2012!

Concurs: Castiga invitatii duble la film 13 august - 16 august 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 13 august aA€A" 16 august 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.Recomandarea saptamanii:
Total Recall. Memorie programata
63044.jpg


Bun venit la Rekall, compania care iti transforma visele in amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al mintii este exact ceea ce ii trebuie pentru a evada din existenta sa frustranta de muncitor intr-o uzina. Desi are o sotie frumoasa si iubitoare (interpretata de Kate Beckinsale), el este nemultumit de viata pe care o duce si isi doreste amintiri despre o existenta de super-spion.

Insa procedura de inserare a amintirilor sfarseste prost, iar Quaid se va trezi vanat de autoritatile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston). Dintr-o data, Quaid nu mai poate avea incredere in nimeni, cu exceptia Melinei (interpretata de Jessica Biel), o frumoasa rebela aflata in slujba lui Matthias Lair, seful Rezistentei (interpretat de Bill Nighy). Granita dintre fantezie si realitate devine tot mai neclara, la fel si soarta lui Quaid, care trebuie sa-si gaseasca adevarata identitate si sa-si descopere propriul destin.


Cu: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, Bill Nighy, John Cho, Ethan Hawke
Regia: Len Wiseman
Scenariu: Kurt Wimmer, Mark Bomback, Philip K. Dick, Jon Povill
Gen: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Producator: Total RecallParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine interpreteaza rolul lui Douglas Quaid in filmul aA€ATotal Recall. Memorie programataaA€At, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 3 august aA€A" 10 august, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
13 august aA€A" 16 august 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

mihaela_mikala
Mouseyland
alinutza06

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zambetul tau aduce primavara
  • person

    "daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. a￯￯ arthur rubinstein"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right