Concurs: Castiga premii de la Beauty Art!

Concurs: Castiga premii de la Beauty Art!
  calendar_month        
Bine ati venit in lumea machiajului semipermanent!

Imaginati-va cum ar fi daca ati avea eye-linerul perfect si discret trasat,buzele conturate si colorate,sprincenele fara cusur,dimineata cind va treziti fara a avea nevoie de machiaj si de retusuri ale acestuia.

Aceste dorinte nu se indeplinesc doar pe tarimul imaginatiei,ele devin realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent.

Deoarece este o procedura estetica ale carei rezultate ramin timp de 3-5 ani sint firesti ezitarile care va pot incerca inainte de a realiza asemenea schimbari.Pentru a scapa de aceste indoieli trebuie sa cereti profesionistului la care ati apelat cit mai multe fotografii cu munca lui,si asfel veti vedea daca perspectivele voastre estetice coincid.Machiajul semipermanent este aproape o forma de arta,astfel incit succesul nu este asigurat doar de o tehnica de executie impecabila.Sint necesare un simt echilibrat al proportiilor,un gust impecabil al culorii si al formei adaptate perfect fizionomiei clientei.

Oricum,inainte de realizarea tatuajului de ochi,buze sau sprincene,este obligatorie o consultatie in care se aleg culorile,se realizeaza masuratori atente,si un desen rezultat al acestor masuratori si potrivit cu fata clientei.Rezultatul va trebui sa fie cit mai natural,fara a agresa ochiul clientei sau al celor din jur.Dupa realizarea tatuajului,la o luna de zile se executa faza a doua a tatuajului in care se pot realiza corectii ,se completeaza forma si culoarea.
De acest tip de machiaj pot beneficia toate doamnele care doresc un look impecabil pe tot parcursul zilei,precum si cele care au nevoie de corectii.
Sa nu uitati ca aceasta procedura are cerinte igienice deosebite,acele si pigmentii sint sterili si de unica folosinta,instrumentarul si aparatul perfect igienizate,lucru pe care nu trebuie sa il pierdeti din vedere.

La final va marturisesc ca este una din procedurile mele estetice preferate pe care am imbratisat-o cu toata convingerea si din tot sufletul,datorita beneficiilor pe care le aduce,si sper ca v-am trezit dorinta de a intra impreuna in lumea machiajului semipermanent.

Pentru doamnele care sint adeptele acestei metode de infrumusetare de lunga durata ,am initiat un concurs,iar cistigatoarea va primi drept premiu un machiaj semipermanent de ochi,buze sau sprincene dupa cum este necesar in functie de caracteristicile fetei.

dr. Manuela Ravescu Manager salon Beauty Art


56823.jpg


Ele.ro si salonul Beauty Art te invita la concurs!

Participa acum la concurs si poti castiga unul dintre cele trei premii oferite de Beauty Art:

Premiul 1: o sedinta de machiaj semipermanent realizat de Dr Manuela Ravescu
Premiul 2: un machiaj profesional de ocazie,realizat de trainer-ul scolii de cosmetica si machiaj Beauty One-DANIELA-OANA MIHAILOV.
Premiul 3: un set de produse profesionale Bruno Vassari(demachiant,tonic,crema de zi,crema de noapte) adaptate tipului de ten.


Ce trebuie sa faci?

1. da like la pagina de facebook a salonului Beauty Art
2. raspunde in zona comentarii articol la intrebarea: Pentru ce este folosit machiajul semipermanent in cosmetica? Raspunsul il veti gasi pe pagina de internet www.salonbeautyart.ro
Regulament concurs:

- concursul se desfasoara in perioada 1-28 februarie
- participa la concurs toti cei care indeplinesc toate cerintele de mai sus
- pe data de 28 februarie se vor desemna, in urma tragerii la sorti, trei castigatori care vor fi anuntati atat in pagina concursului cat si pe adresa de e-mail furnizata la crearea contului pe site
- ele.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru premii


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Premiul 1 (o sedinta de machiaj semipermanent):
michela07

Premiul 2 (un machiaj profesional de ocazie):
cristinamar

Premiul 2 (un set de produse profesionale Bruno Vassari)
2007floryna

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sunt
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right