Concurs: Castiga un roman de dragoste

Concurs: Castiga un roman de dragoste
  calendar_month        
De cand n-ati mai citit un roman de dragoste?

Editura Polirom initiaza din aceasta vara o noua colectie, Romance, dedicata romanului de dragoste, un gen de lectura care continua sa fie prima optiune a foarte multor cititoare.

Aboneaza-te la newsletter-ul Sex&Sentimente, spune-ne pe forum.ele.ro cateva cuvinte despre ultimul roman de dragoste pe care l-ai citit si poti castiga unul dintre cele 3 volume Tot ce-si doreste ea sau unul dintre cele trei exemplare ale cartii Dragoste si matematica.

Detalii premii:

Dragoste si matematicade Sheila O'Flanagan
Dragoste si matematica e o carte despre prietenie, loialitate si despre lucrurile care conteaza cel mai mult in viata. Darcey si Nieve sunt doua tinere care impart totul: haine, carti, parfumuri, chiar si baietii cu care ies. Darcey are aptitudini neobisnuite pentru matematica si limbi straine. Nieve are simt pentru afaceri si stie foarte clar ce vrea de la viata. Atunci cand Nieve ii rapeste singurul lucru pe care nu e dispusa sa-l imparta - primul barbat pe care il iubeste cu adevarat -, Darcey resimte dubla tradare ca pe o adevarata catastrofa. Incapabila sa accepte aceasta lovitura cruda care o lipseste nu numai de barbatul iubit, ci si de cea mai buna prietena, se muta la Dublin, hotarita sa inceapa o viata noua. Zece ani dupa gestul care le-a despartit, Nieve face o tentativa de reconciliere: se casatoreste si, in acest moment atat de important pentru ea, vrea sa-si aiba din nou aproape vechea prietena. Numai ca barbatul ales nu e altul decat prima iubire a lui Darcey. Iar ispita razbunarii isi face simtita prezenta chiar si dupa toti acesti ani.Tot ce-si doreste ea de Maeve Haran

Tot ce-si doreste ea, ea ne dezvaluie personalitatea complexa a femeii moderne, pentru care maternitatea atarna la fel de greu in balanta ca o cariera stralucita.

86834.jpg

Tot ce-si doreste ea, cel de-al cincilea roman al lui Maeve Haran, este o incursiune in sufletul sfasiat de dorinte contradictorii al femeii mature. La 34 de ani, Francesca Tyler, redactorul-sef al celui mai vechi si mai prestigios ziar din Woodbury, pare o femeie realizata, cu o viata tumultuoasa, pe care o imparte intre munca, familie si prieteni. Insa, ca majoritatea eroinelor lui Maeve Haran, are sentimentul ca viata ei nu este implinita fara un copil. Descoperind ca a ramas insarcinata, Francesca se vede pusa in fata unei dileme cu atit mai dificile, cu cit timpul o preseaza sa ia o hotarire: care dintre cei doi barbati din viata ei este cel mai potrivit pentru rolul de tata - cel cu care e pe cale sa se casatoreasca sau cel de care se indragosteste in cel mai nepotrivit moment cu putinta?Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 25 iunie - 9 iulie.
Participa la concurs toti abonatii la newsletter-ul Sex&Sentimente care au scris pe forum.ele.ro la tema concursului.
Se vor desemna 6 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Polirom si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 10 iulie.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Castigatorii sunt:

ansima
gradinaru_adina
muppets14
vio32
aenda2007
ancamihalceaFelicitari!

Pentru ca doua dintre premii nu au fost revendicate, au mai fost desemnate castigatoare si: Manuela-Elena si cobzaru

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ma inscriu scriu
  • person

    "poezia e creaa￯ie,e viaa￯a￯ tra￯ita￯ pe verticala￯ chiar a￯i o secunda￯..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right