Concurs: Castiga un sistem de boxe Genius

Concurs: Castiga un sistem de boxe Genius
  calendar_month        
In loc de banalele cravate, camasi sau tricouri, pe care iubitul tau le primeste de la prieteni si de care deja s-a plictisit, participa la concurs pentru a castiga un cadou SUPER COOL: un sistem de boxe SW HF 5.1 5050 de la Genius.

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga este sa raspunzi in zona comentarii articol la intrebarea: Ce melodie ai pregati pentru o seara romantica cu iubitul tau?

Sistemul de boxe SW HF 5.1 5050 de la Genius se incadreaza usor in orice tip de decor, fiind confectionat din lemn, display-ul LED contribuind de asemenea la design-ul sau modern.

Pentru tine este SUPER pentru ca poti organiza oricand o seara romantica cu muzica Buddha Bar in surdina, iar pentru el este COOL sunetul puternic si basul suficient de pronuntat, fie ca este vorba de un film, muzica, documentare sau de jocuri.

75899.jpgMai mult, fiind deja popular in randul cumparatorilor avizati, sistemul de boxe Genius este ideal pentru redarea sunetului indiferent daca transferul se face de la DVD Player, consola gaming de ultima generatie, televizor LCD sau MP3 Player.

In plus, telecomanda iti ofera confort prin controlul asupra volumului si conexiunilor si e de ajuns un click ca sa schimbi atmosfera.

Sistemul de boxe SW HF 5.1 5050 este disponibil in Romania prin partenerii Genius.

Putere totala: 150W (subwoofer: 75W)Display LED ideal pentru muzica, filme si jocuri; potrivit pentru DVD Player, consola de gaming, TV, MP3 Player; telecomanda.Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 19 iulie - 9 august 2010;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Vor fi eliminate din concurs persoanele care raspund de mai multe ori la intrebarea concursului sau copiaza raspunsul de la alti participanti.
Se va desemna un singur castigator al sistemului de boxe SW HF 5.1 5050 de la Genius, prin tragere la sorti;
Castigatorul va fi anuntat pe site in pagina concursului, pe data de 10 august 2010;
Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este

51112.jpgcrisdany75Felicitari!
Recomandari