Concurs: castiga unul dintre cele 3 Gadget-uri

Concurs: castiga unul dintre cele 3 Gadget-uri
  calendar_month        
Ele.ro si myGadget te invita la concurs. Poti castiga unul din cele trei produse: 1 Voip Telefon, 1 FMTransmiter si un USB Flash 1G.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa intri pe forum , in perioada 22 Martie - 22 Aprielie, si sa ne spui marca telefonului mobil pe care il ai si de ce il preferi.

www.myGadget.ro sau magazinul myGadget din Piata Romana (Bdul Lascar Catargiu Nr.1 - Intrare prin Bdul Dacia ) va ofera o gama larga de gadgeturi pentru buzunarele fiecaruia.

La magazin unul din specialistii nostri va vor indruma ce produse vi s-ar potrivi deoarece produsele noastre sunt multifunctionale: camerele video pe langa functiile clasice de video si foto mai au functii de WebCam si Mp3 Player, camerele foto au functii de WebCam, Mp4 playerele au functii de Mp3 player, video player, reportofon, vizualizare fotografii, radio FM, jocuri si citesc fisiere in format TXT !VOIP TELEFON (59 RON)

Interfata - USB 1.0, nu este obligatorie existenta unei placi de sunet in PC;
Functii - convorbiri PC-to-PC si PC-to-phone; compatibil Skype/Yahoo Messenger/MSN/Xten/MediaRing/Net2phone/Dialpad
Alimetare prin USB, nu necesita sursa externa de alimentare.
75218.jpg

FM TRANSMITTER (39 RON)

Daca aveti la masina un simplu radiocasetofon puteti acum beneficia de avantajele tehnologiei moderne cu acest kit de conectare wireless. Introduceti mufa in playere: MP3/MP4/DVD/IPOD/CD/Casetofon/Camera/Console de jocuri/PC/Laptop si veti avea un semnal audio ce poate fi receptionat pe radioul masini pe una dintre cele 4 frecvente disponibile. Mai are functie de ceas si termometru.

75216.jpg

USB FLASH 1G

Ai vrut vreodata sa iei o informatie de pe un PC si nu ai avut un mediu de stocare la indemana? Acum este foarte simplu! USB-ul de 1G cu un design micut si elegant va permite sa transferati sute de poze sau de melodii, puteti transfera chiar si un film si tot ce va doriti dumneavoastra!

ADRESA - Bdul Lascar Catargiu Nr. 1 (intrarea pe Bdul Dacia, langa Hotel Duke)
Fax - 031.402.69.23
TELEFON - 0728.871.502
WEB -
www.myGadget.ro

Detalii concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 22 martie - 22 aprilie 2007;
Participa la concurs toate persoanele care scriu pe forum despre telefonul lor mobil;
Pe data de 22 aprilie vor fi afisati 3 castigatori care vor fi anuntati prin mail;
Castigatorii au termen 2 saptamani sa raspunda la instiintare, altfel premiul devine nul.

75217.jpg
Castigatori:

AnNe_Piti - un Voip Telephon

GtitiG - un Usb Flash

Sugar_deea - un FM Transmiter
Recomandari