Concurs: Dezvolta-ti abilitatile de negociere

Concurs: Dezvolta-ti abilitatile de negociere
  calendar_month        
Vrei sa iti dezvolti si sa-ti rafinezi abilitatile de negociere? Acta Nonverbal te invita la concurs.

Raspunde pe forum la intrebarea "Caror elementele trebuie sa le acordam atentie maxima in timpul negocierii?", aboneaza-te la newsletter-ul de Profesie si poti castiga o invitatie la cursul cu tema "Advanced Negociation and Sales Skills", ce va avea loc in perioada perioada 21-22 iunie 2008.

Acesta este un curs interactiv ce se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu negocieri si vanzari in viata de zi cu zi (antreprenori, sales manageri, area sales manageri, team leaders, account management, PR, middle & top management), precum si profesionistilor in general din domenii precum asigurari, FMCG, retail, B2B, banking, servicii, juridic, etc.

Este un curs avansat dedicat negocierilor si vanzarilor, asa incat recomandam participarea celor care au trecut deja prin aceste experiente (minim 3 luni de zile) si care doresc perfectionarea in aceasta directie.

De ce au nevoie oamenii de vanzari de acest tip de training? Pentru ca prin castigarea unei experiente si abilitati noi in domeniul negocierii si vanzarii, ei vor reusi sa reduca presiunea unei tranzactii, sa stabileasca rapid raporturi interpersonale eficiente cu clientii si sa isi imbunatateasca drastic eficacitatea/productivitatea.


Ce beneficii iti ofera aceasta oportunitate? Vei testa tehnici inovative si strategii alternative de negociere si vanzare. Iti vei rafina cel putin 5 abilitati cheie necesare unui negociator si vanzator renumit (crearea raportului, acuitate senzoriala, obtinerea de ?da?-uri, definirea nevoilor si transmiterea de mesaje pozitive). Vei inveta cum sa iti folosesti punctele tale tari de negociator si vanzator, depasindu-ti succes slabiciunile tale. Iti vei stabili propriul plan de dezvoltare cu ajutorul trainerilor si facilitatorilor.
Regulmentul concursului

Concursul se desfasoara in perioada 11-17 iunie.

Participa toti abonatii la newsletter-ul Profesie care raspund pe forum la intrebarea "Caror elementele trebuie sa le acordam atentie maxima in timpul negocierii?".

Castigatorul ales de catre reprezentantii Acta Nonverbal va fi anuntat in ziua de 18 iunie atat pe site (in pagina concursului) si pe forum, cat si pe e-mail.

Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda in maximum 2 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


NOU Acum iti poti invita si prietenele sa participle la concurs prin optiunea Invita-ti prietenii pe Ele.ro din pagina Contul meu. Trimite-le link-ul cu pagina concursului si iti vor aprecia generozitatea. Demonstreaza ca esti o prietena adevarata!


Concursul s-a terminat

Acta Nonverbal a decis sa acorde doua premii: castigatorii sunt Mirela Cojocaru si Helga Benedek

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right