Concurs: Disney Junior iti aduce premii speciale pentru copilul tau!

Concurs: Disney Junior iti aduce premii speciale pentru copilul tau!
  calendar_month        
Ziua de 1 iunie este un prilej de bucurie pentru toti copiii, momentul in care cei mici vor fi rasfatati din plin cu surprize si cadouri.

Pentru ca stim ca vrei sa-i faci puiului tau cel mai frumos cadou cu ocazia Zilei Copilului, te invitam sa participi la concurs pentru a castiga un premiu deosebit din partea Disney Junior!

Castiga una dintre cele 5 goodie bags constand in produse branduite Disney Junior si Jake sau premiul cel mare, un prajitor de paine Disney!


De la 1 iunie, Playhouse Disney devine Disney Junior. Aici incepe magia!

Blocul de programe pentru copii le aduce piticilor cele mai indragite desene cum ar fi Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animalutele din jungla, Manny Iscusitul si Agentul Special Oso, dar si seriale noi precum Jake si Piratii din Tara de Nicaieri care va avea premiera odata cu lansarea Disney Junior, pe 1 iunie.
64040.jpg


Prin mixul de programe de desene animate si actiune live, Disney Junior inspira invatarea prin joc, de la primele notiuni in domeniul matematicii si limbilor straine, la stiluri de viata sanatoasa, cu accent pe dezvoltarea sociala si emotionala. Retraieste copilaria incurajandu-ti pe copii sa rada, sa cante, sa danseze si, mai presus de toate - sa invete.

Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea "Care este numele personajului principal din serialul Jake si Piratii din Tara de Nicaieri ?" si poti castiga una dintre cele 5 goodie bags constand in produse branduite Disney Junior si Jake sau premiul cel mare, un prajitor de paine Disney.

O goodie bag va contine 5 produse, astfel: o cutie de mancare Disney Junior; un magnet Disney Junior; un cub Disney Junior; un carnetel Jake si o bandana Jake.


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 23.05 - 6.06.2011;
Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea concursului;
Se vor desemna, in data de 7 iunie, prin tragere la sorti, 6 castigatori a cate un premiu Disney (5 goodie bags si un prajitor de paine Disney;
Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

- Marele premiu, un prajitor de paine Disney: chichineata

- goodie bags: stn_madalina; anaserbanescu; szroxinal; DEEITA; caramica

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

O adiere ...
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right