Concurs: Disney Junior iti ofera premii magice!

Concurs: Disney Junior iti ofera premii magice!
  calendar_month        
Din 1 martie se lanseaza canalul TV Disney Junior la RCS & RDS!

Din 1 martie se lanseaza canalul TV Disney Junior. Noul canal reflecta legatura emotionala pe care multe generatii o au cu povestile si personajele Disney, atat cele clasice cat si cele contemporane.

Programele Disney Junior ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice, incorporand teme specifice de invatare si dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani.


Serialele si animatiile Disney Junior combina inegalabilele povesti Disney si personajele indragite de copii cu invatarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutritie si stiluri de viata sanatoase sau abilitati sociale.

64144.jpg


Prin mixul de programe de desene animate si actiune live, Disney Junior inspira invatarea prin jocuri cu accent pe dezvoltarea sociala si emotionala. Celebreaza copilaria incurajandu-i pe copii sa rada, sa cante, sa danseze si mai presus de toate - sa se distreze. Programele noului canal Disney Junior au fost create in stransa colaborare cu parintii, intreg continutul fiind aprobat de mamici.

Canalul Disney Junior acum la RCS & RDS! Poti gasi personajele preferate si pe website-ul www.disneyjunior.ro sau in revista Disney Junior!

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele trei premii oferite de Disney Junior:Cand se lanseaza noul canal TV Disney Junior la RCS & RDS in Romania?

94029.jpg


*fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare

Poti castiga:
1. aparat electrocasnic Disney
2. 1 DVD Disney Junior + o jucarie de plus Disney
3. 1 DVD Disney Junior + o jucarie de plus Disney
Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 23 februarie - 11 martie 2012.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului.
In data de 12 martie 2012 se vor desemna 3 castigatori, a cate un premiu oferit de Disney Junior.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

bianca_lucaciu - aparat electrocasnic Disney
lilyneacsu23 - DVD Disney Junior + o jucarie de plus Disney
alidanbebe - DVD Disney Junior + o jucarie de plus Disney

Felicitari!
Recomandari