Concurs: Florin de la Hi-Q iti premiaza povestea de dragoste!

Concurs: Florin de la Hi-Q iti premiaza povestea de dragoste!
  calendar_month        
Florin Grozea de la HiQ, Ceainaria Green Tea si Ele.ro te invita la concurs. Castigatoarea va avea ocazia sa se intanleasca cu Florin Grozea la un ceai si sa il intrebe tot ce ii trece prin minte!


Pentru a participa la concurs trebuie sa intri pe forum in perioada 21 Iunie 2007 - 21 Iulie 2007, si sa ne spui povestea ta de dragoste legata de una dintre melodiile trupei HiQ. Cea mai tumultuoasa si cea mai frumoasa poveste de dragoaste, va fi aleasa de Florin Grozea iar castigatoarea va merge la intanlire cu el.

Un loc rupt din Rai

Gazda va fi ceainaria Green Tea. Situata intr-o casa cu iz interbelic si inconjurata de o minunata gradina de trandafiri, sigur te va fermeca de la prima vizita. Vei putea descoperi aici o larga varietate de ceaiuri, iar de o parte dintre ele suntem siguri ca nici nu ai auzit: ceai verde si negru de diferite sortimente, ceai organic, ceai galben si ceai alb.


La Ceainaria Green Tea pasesti intr-o lume cu totul diferita de agitatia si forfota Bucurestiului de zi cu zi. Impartita in 4 saloane, fiecare cu parfumul sau aparte - Clasic, Japonez, Indian si mansarda frantuzeasca, in stil interbelic, ceainaria iti ofera posibilitatea petrecerii catorva ore de liniste si relaxare totala, intr-un cadru mai mult decat primitor. Iar daca vrei sa savurezi ceaiul preferat in sanul naturii, nimic mai usor: te asteapta o terasa chic, plina de trandafiri!


Florin Grozea alaturi de Hi-Q
Hi-Q este o trupa fondata in 1996, la Brasov. Primul lor succes muzical a venit o data cu videoclipul "Totul va fi bine". Piesa a fost un succes asa de mare incat Florin alaturi de colegii sai au facut o emisiune la Antena 1 intitulata "Totul va fi bine".


Melodia care i-a consacrat ca trupa a fost totusi "Un minut", cea mai buna piesa a anului 2001. Au urmat alte patru hituri care au fost no. 1: "Tu esti dragostea mea" (2002), "Dor de tine, dor de noi" (2003), "Poveste fara nume" (2004), "Gasca mea" (2005) si alte zeci de emisiuni TV, prezentate in direct de la mare sau de la munte.


Anul aniversar 2006 incepe cu un nou no. 1, hitul "Razna" si cu lansarea a site-ului www.HiQ.ro. In 2007 trupa Hi-Q ne incanta cu "Buna dimineata" care se pare ca deja este hitul acestei veri.


Detalii concurs

Participa la concurs toate cititoarele care isi posteaza pe forum , in perioasa 21 Iunie - 21 Iulie 2007, povestea de dragoste legata de una dintre melodiile trupei Hi-Q;

Cea mai frumoasa poveste de dragoste va fi aleasa castigatoare, de Florin Grozea de la Hi-Q;

Castigatoarea merge la o intanlire cu Florin de la Hi-Q;

Gazda vedetei si a castigatoarei va fi Ceainaria Green Tea;

Castigatoarea va fi desemnata pe data de 21 Iulie 2007.

Castigatoarea este: AnNe_Piti

Deoarece castigatoarea nu a raspuns la mail-ul trimis de echipa ele.ro isi pierde premiul si este aleasa alta castigatoare: T3utza

Recomandari