Concurs: Gerovital Sun te ajuta sa iubesti soarele!

Concurs: Gerovital Sun te ajuta sa iubesti soarele!
  calendar_month        
S-a dat startul la zile insorite si la plaja!

Expunerea la soare ne poate face mai optimisti, mai frumosi si mai sanatosi, insa nu uita ca expunerea la soare fara o protectie adecvata este un pericol major pentru sanatatea ta!

Printre riscurile majore ale expunerii la soare se numara:

- aparitia pigmentatiilor nedorite pe fata, a pistruilor, a deshidratarii
- uscarea si imbatranirea prematura a pielii, sensibilizarea pielii la soare
- arsuri solare, insolatie
- dezvoltarea de cancere cutanate
- oboseala si secaturirea depozitelor energetice

Gama Gerovital Sun te ajuta sa iubesti soarele si sa nu te confrunti cu efectele sale negative!


57005.jpg

Formula inovatoare a gamei Gerovital Sun are la baza un complex BIO protector, bogat in rodie, care se regaseste fie sub forma de ulei organic, fie sub forma de extract ECO certificat, fara parabeni si fara oxibenzona.

Alaturi de formula inovatoare cu extract organic de rodie, noua gama aduce o linie completa de produse care acopera necesitatile diferite ale pielii si care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, produse pentru expunerea la soare, dar si lotiuni dupa plaja sau produse autobronzante, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.

Formula noii game Gerovital Sun este in deplina concordanta cu recomandarile Europene de protectie a sanatatii pielii impotriva efectelor negative ale razelor UVA\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\UVB si contine filtre solare de generatie foarte avansata, care nu sunt periculoase pentru sanatate.

Uleiul si extractul ECO certificat de rodie, obtinute din semintele fructului cu acelasi nume, contin o cantitate mare de antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si previn procesele de imbatranire a pielii, precum si un procent ridicat de acid ellagic si punicic care ii confera proprietati protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante si elasticizante.

Ele.ro si Gerovital Sun iti prezinta toate informatiile utile legate de protectia solara adecvata pielii tale.


In perioada 6.06 - 4. 07 urmareste cele patru articole din seria concursului, raspunde la intrebarea saptamanala pe care o vei gasi in fiecare articol si castigi produse Gerovital Sun adecvate fiecarei etape de expunere la soare!

In saptamana 6.06 - 14.06 au citit articolul: Prima expunere la soare din vara 2011: ce protectie folosesti?, au raspuns la intrebarea concursului si au castigat un set de produse Gerovital Sun(autobronzant si Crema ultraprotectoare SPF 50):

dorinadaniela
AndreeaAdrianaIn saptamana 14.06 - 20.06 au citit articolul: Sunt putin bronzata, ce protectie antisolara aleg?, au raspuns la intrebarea concursului si au castigat un set un set de produse Gerovital Sun ce contine lotiune dupa plaja SPF 20 + Crema anti-imbatranire SPF 50 pentru fata:

glik_ioana
danuzztaIn saptamana 20.06 - 27.06 au citit articolul: Soarele m-a iubit prea mult. Cum calmez arsurile?, au raspuns la intrebarea concursului si au castigat un set de produse Gerovital Sun ce contine emulsie de plaja SPF 30 + Lotiunea de calmare a arsurilor solare:

blonddaa
iOANA11dejIn saptamana 27.06 - 4.07 au citit articolul: Prea mult soare? Aflati cum sa va refaceti pielea, au raspuns la intrebarea concursului si au castigat un set de produse Gerovital Sun ce contine emulsie de plaja SPF 30 + lapte reparator dupa plaja:kamkrys75
broken_wings


Atentie! raspunsurile care vor fi postate in aceasta pagina nu vor fi luate in considerare!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

vibratili
  • person

    "poemele mele, iele rebele"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right