Concurs: Hai la film!

Concurs: Hai la film!
  calendar_month        
Mare sarbatoare mare! MediaPro Distribution si ele.ro te invita la concurs.

Poti castiga una din 10 invitatii la filmul "Trei frati de belea" ,
una din cele 5 sepci sau unul din cele 5 tricouri oferite de MediaPro Distribution
.

TREI FRATI DE BELEA

Am dat de belea!

Dupa 4 ani pe ecrane, dupa 7 ani in poveste...Cornel se muta in Bucuresti si se insoara cu Mioara, abia intalnita, dar definitiv iubirea vietii lui, si in numele iubirii, casnicia lor rezista chiar si nasterii primului lor copil - negru. La o luna distanta se muta si sora, Leonica, pentru ca sotul fusese promovat portar sef la APACA, si care acum, scapata de grija zilei de maine se dedica studiului limbii spaniole cu ajutorul telenovelelor. Aflam si ca fratele Cornel lucreaza pentru guvern - la ecarisaj. Iar ultimul venit in Bucuresti este Bizo, fratele cel mic.

Bizo este multumit de viata pe care o are: o slujba (gunoier), o masina de serviciu (camion) si o casa (garsoniera de nefamilisti). Dar "naratorul" continua necrutator atentionandu-ne ca in fatala zi de 23 august, viata i se va schimba pentru totdeauna.

88956.jpg

Mirela despre Leonica: "Eu am jucat rolul surorii, sau a buzduganului pe care zmeul cel rau il arunca inainte anuntandu-si sosirea. Sunt genul de sora grijulie, care face o echipa extraordinara cu fratele mai mare, foarte voluntara si curajoasa."

Radu despre subiectul filmului: "Eu prefer sa pastrez secretul, pentru ca daca le spunem subiectul, s-ar putea ca fiecare sa-si imagineze ce vrea si astfel le vom strica surpriza. Totusi voi dezvalui putin: este vorba de trei frati, ajunsi in Bucuresti, fiecare cu meseria lui (hingher, casnica, gunoier) si aventurile lor in marele oras."

Mugur despre film: "Dupa cum spune si titlul, suntem o gasca de trei nebuni formata din doi baieti si o fata, prinsi intr-o serie de intamplari specifice Romaniei de astazi. Noi am numit filmul asta basm modern pentru ca intruneste toate atributele unui basm - eu sunt Fat -Frumos, Radu e calu', iar Mirela - Ileana Co...mai degraba buzduganul zmeului. Este basm si pentru ca noi trebuie sa ducem la bun sfarsit trei porunci, care nu puteau veni decat din partea unui imparat - Sigismund de Strehaia, o zona bogata in istorie si in...pagode. Nu stiu daca reuseste sa fie un basm, o poveste adevarata - nici asta nu cred ca e, dar o comedie senzationala - cred ca are toate sansele sa fie."

88957.jpg

Si toti despre Doru Halacu, regizorul filmului: "Doru este un om si un regizor asa cum am visat ca ar putea exista, in sensul ca m-a ajutat intotdeauna; este un om foarte creativ si foarte rabdator cu noi, actorii, chiar in momentele in care ne impiedicam in tot felul de detalii nesemnificative cu impresia ca acolo se sfarseste lumea. Si va mai spun un secret: are un zambet care m-a cucerit. Odata ce-ai lucrat cu el nu-ti mai doresti prea curand o alta experienta", spune Mirela Stoian

"Doru este in primul rand roman, ceea ce inseamna ca e un bun cunoscator al realitatilor romanesti, si cel mai bun regizor cu care am lucrat de cand am venit in MediaPRO. O sa vedeti cadre, imagine, stil de filmare despre care pana acum credeam ca se pot face numai la Hollywood... avem si noi Matricsii nostri, o sa vedeti." ne promite Radu Pietreanu.Productia, realizata de MediaPro Pictures la studiourile din Buftea, este regizata de Theodor Halacu-Nicon, cel care a semnat regia si la citeva episoade ale serialului "Baieti Buni", difuzat de Pro TV. In plus, Halacu are o experienta importanta ca regizor secund la o serie de productii hollywoodiene sau europene printre care "An american haunting", "BloodRayne", "House of 9" si "Amen".

Scenariul poarta semnaturile lui Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu, clasicii Vacantei Mari, care insa marturisesc ca "Trei frati de belea" nu seamana cu fostele lor proiecte. "E ceva cu totul nou. Pot spune ca spectatorii aproape ca nu ne vor recunoaste. E un stil diferit, care inseamna in primul rand mult mai mult umor al situatiilor", explica Mugur.

Trupa de soc a iesit adesea din Studiourile MediaPro pentru a filma intr-o multime de locatii interesante din Bucuresti si din jur, precum: Aeroportul Otopeni, DN1, Stadionul Dinamo, Casa de cultura din Buftea, culminand cu satul Buzescu din apropierea orasului Alexandria, vestit pentru palatele rromilor care il locuiesc.

In trupa de soc ii mai intalnim alaturi de Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Mirela Stoian, pe Florin Petrescu, Emil Radinoiu, George Robu, Andreea Doinea etc. In acelasi film, si-a facut debutul in cinematografie frumoasa Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, in rolul tinerei dupa care i se aprind calcaiele personajului jucat de Mugur Mihaescu.

88958.jpg

"Cu Garcea si oltenii am facut record de box-office in Romania. Acum nu ne mai propunem doar un succes intern, ci dorim sa umplem sali de cinema si peste hotare", ne zic "fratii".

Trei frati de belea, o super-comedie, care tinde sa intreaca nu doar cantitativ, dar mai ales calitativ, productiile anterioare ale grupului umoristic Vacanta Mare, vine din 17 noiembrie pe marile ecrane din Romania.

Filmul Trei frati de belea
intra de vineri, 17 noiembrie in cinematografele:
Hollywood Multiplex
Movieplex
CinemaPRO
Patria
Glendale (Iasi)
Victoria (Cluj)

Detalii concurs
- Concursul se desfasoara in perioada 16 Noiembrie - 23 Noiembrie 2006
- Castigatorii vor fi desemnati pe data de 23 Noiembrie 2006
- Participa cei care se aboneaza la newsletter-ul de Divertisment & Cultura in perioada 16 noiembrie - 23 noiembrie 2006

Castigatorii concursului sunt:
5 tricouri oferite de Media Pro Distribution:
- Anca Ciobeica
- Florentina Ivan
- Ramona Cristina Todoran
- Cristina Lina
- Dana Mirea
5 sepci oferite de Media Pro Distribution:
- Dana Pruna
- Anca
- Flori Ivan
- Grigorescu
- Gala
10 invitatii de cate doua persoane la filmul "Trei frati de belea"
- Oana Gabriela Igescu
- Aglaia Popescu
- Alex Balan
- Alexandra
- Alina Marin
- Alina Bacanu
- Ana Curea
- Ancuta Zaharia
- Gabriela Andreina
- Atmosfera
Recomandari