Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro te invita la film 27 august - 30 august 2012!

Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro te invita la film 27 august - 30 august 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 27 august aA€A" 30 august 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Extra paza-n cartier/ The Watch

Glenview, Ohio - Statele Unite - Planeta Pamant.
63080.jpg


In aceasta enclava aparent linistita si oaza de siguranta, Evan, Bob, Franklin si Jamarcus hotarasc sa-si uneasca fortele pentru a-si proteja comunitatea si se bucura de toate avantajele de "paznici" aA€¦ beau bere, pierd vremea si isi fac de cap, ca baietii.

Faceti cunostinta cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), barbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distractii, Franklin (Jonah Hill), cel dur si imprevizibil, si Jamarcus (Richard Ayoade), proaspatul divortat in cautarea iubirii.

In rolul celor patru membri ai "pazei", Levy si regizorul Akiva Schaffer (o forta creatoare din spatele catorva filme scurte renumite din seria "Saturday Night Live") au fost distribuiti trei actori de comedie celebri si un tanar talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si Richard Ayoade.

Cu: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Richard Ayoade, Billy Crudup, Will Forte, Doug Jones
Regia: Akiva Schaffer
Scenariu: Evan Goldberg, Seth Rogen, Jared Stern
Gen: Comedie, SF
Producator: 21 Laps Entertainment, Twentieth Century Fox
Durata: 102 min

Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine semneaza regia filmului Extra paza-n cartier? , apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 17 august aA€A" 24 august, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
27 august aA€A" 30 august 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

clau_89
Monica-Andreea
xiuxiua

Felicitari!Recomandari