Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro te trimit la film 16 aprilie - 19 aprilie!

Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro te trimit la film 16 aprilie - 19 aprilie!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 16 aprilie - 19 aprilie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Lumina rece a diminetii / The Cold Light of Day
62744.jpg


Un concediu linistit pe coasta insorita a Spaniei se transforma intr-un cosmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspat om de afaceri, care porneste intr-o vacanta alaturi de parintii sai, pe un iaht. Nefiind oricum intr-o dispozitie prea buna din cauza problemelor de la serviciu, situatia devine si mai tensionata pentru Will datorita atitudinii extrem de critice a tatalui sau, Martin (Bruce Willis).

Lucrurile iau insa o intorsatura cu adevarat dramatica dupa ce Will pleaca pe tarm cateva ore. Atunci cand revine gaseste toate lucrurile ravasite pe vas si semne clare ale unei lupte pe viata si pe moarte. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor.

Fara niciun ajutor din partea politiei, acuzat chiar de o crima pe care nu a comis-o si cu zeci de agenti CIA pe urme, Will porneste intr-o cursa disperata pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle si a salva ce a mai ramas din familia sa.

MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane un action thriller incarcat de suspans si situatii explozive, Lumina rece a diminetii, din 13 aprilie la Hollywood Multiplex.


Cu: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver, Caroline Goodall, Jim Piddock, Rafi Gavron, Joseph Mawle
Regia: Mabrouk El Mechri
Scenariu: Scott Wiper, John Petro
Gen: Actiune, Thriller
Producator: Intrepid Pictures, Film Rites
Durata: 93 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine interpreteaza rolul lui Martin, tatal lui Will Shaw in filmul ?Lumina rece a diminetii??, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 6 aprilie ? 13 aprilie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
16 aprilie ? 19 aprilie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

alexty
anda_mir
rcolceag

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pot sa folosesc doar apa de gura fara sa folosesc periuta de dinti?
  • person

    "Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right