Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro te trimit la film 19 martie - 22 martie!

Concurs: Hollywood Multiplex si Ele.ro te trimit la film 19 martie - 22 martie!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 19 martie - 22 martie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Oglinda, oglinjoara
62699.jpg


Oglinda, oglinjoara este o viziune moderna, proaspata si plina de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici.

Regina (Julia Roberts), mama vitrega a Albei ca Zapada (Lily Collins), a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott (Armie Hammer), bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cand acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator. Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu se da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina. Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania un film eveniment, o aventura fantastica, plina de umor si condimentata cu gelozie, dragoste si tradare, care va cuceri imaginatia spectatorilor de toate varstele. Oglinda, oglinjoara, in cinematografe din 16 martie.


Cu: Julia Roberts, Lily Collins, Sean Bean, Armie Hammer, Nathan Lane, Mare Winningham, Michael Lerner
Regia: Tarsem Singh
Scenariu: Melissa Wallack, Jason Keller, Jacob Grimm, Wilhelm Grimm
Gen: Aventuri, Comedie, Fantastic
Producator: Relativity Media
Durata: 106 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine interpreteaza rolul reginei, mama Albei ca Zapada in filmul ?Oglinda, oglinjoara??, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 9 martie ? 16 martie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
19 martie ? 22 martie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

nebunella
drosy77
lyly200920

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

despre mine
  • person

    "viata este plina de sfarsituri,dar fiecare dintre el devine un nou inceput..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right