Concurs: Hot Sex

Concurs: Hot Sex
  calendar_month        
Humanitas Multimedia si Ele.ro te invita la concurs. Aboneaza-te in perioada 4-13 martie la newsletter-ul Sex&Sentimente si raspunde pe forum la intrebarea "Ce subiecte fierbinti ati vrea sa gasiti pe site-ul Ele.ro?" si poti castiga audiobook-ul "Hot sex" de Tracy Cox, in lectura Danei Savuica.


Detalii premii

Spre deosebire de majoritatea manualelor de acest gen, Hot Sex nu se rezuma la generalitati, ci da toate detaliile, deopotriva in chestiunile simple, de baza, cat si in tehnicile avansate. Cu indrumari atat pentru ea, cat si pentru el, capitolele cartii parcurg tot ce e de parcurs, de la prima masturbare si pierderea virginitatii pana la sexul numit de doamna Cox "exceptional".Un ghid intr-adevar practic si complet. Si totusi, nu bogatia de informatii si sfaturi l-a facut celebru, ci stilul autoarei, pe care ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw din lumea reala: combinatia inimitabila de sinceritate, toleranta si umor.

Detalii concurs

Concursul se desfasoara in perioada 4-13 martie;

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul Sex&Sentimente in aceasta perioada si care au scris pe forum la tema anuntata mai sus;

Castigatorii vor fi anuntati pe 14 martie;

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Castigatoarea acestui concurs este: Emilia Vulcan

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre horoscopul zilnic al unei personalitati
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right