Concurs: Iubirea se construieste in doi

Concurs: Iubirea se construieste in doi
  calendar_month        
Humanitas Multimedia si Ele.ro te invita la concurs. Aboneaza-te in perioada 19 - 27 februarie la newsletter-ul Sex&Sentimente si spune-ne pe forum care sunt, in opinia ta, ingredientele unei relatii perfecte si poti castiga audiobook-ul Iubirea se construieste in doi.

Steve & Shaaron Biddulph, un cuplu de psihoterapeuti care locuiesc pe coasta de nord a Australiei, ne invata ca "Iubirea se construieste in doi". Autorii primesc scrisori de multumire din intreaga lume pentru acest best-seller care a salvat sute de mii de casnicii. Oare de acolo se vede mai limpede? Sunt ei mai destepti? De ce i-am asculta? Sa-i credem?

Iubirea, cred autorii cartii intitulate cu un joc de cuvinte intraductibil in romaneste, The Making of Love, este de fapt o constructie. Constructia in doi a iubirii va fi mai putin anevoioasa daca ne vom lasa ghidati de sfaturi pertinente si vom intelege ca nu exista perfectiune, iar cearta intr-un cuplu duce la apropierea celor doi.

Te invitam asadar sa descoperi experienta iedita a ascultarii unei carti. Poti asculta sfaturile celor doi psihologi in masina, in timp ce calci rufe, desenezi sau te joci de-a gospodina. Chiar si cu felii de castraveti pe pleoape.


Detalii concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 19- 27 februarie 2008

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul Sex&Sentimente in aceasta perioada si care au scris pe forum la tema anuntata mai sus.

Castigatorii vor fi afisati pe 28 februarie 2008 ;

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.Castigatorul este:

Enache Denisa.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right