Concurs: Lumene are grija de tenul tau!

Concurs: Lumene are grija de tenul tau!
  calendar_month        
Un chip frumos si sanatos este amprenta unei femei de succes care se bucura din plin de viata.

Insa deseori stresul, poluarea sau chiar lipsa calitatii produselor utilizate in ingrijirea tenului determina aparitia problemelor.

Pentru ca toate aceste griji sa devina doar un vis urat, compania Lumene aduce femeii moderne frumusetea autentica, natura arctica si eficienta dovedita.

"In Finlanda, vei gasi un lac numit Lummenne. Fiind un lac limpede si stralucitor, ne-a placut numele atat de mult, incat ne-am numit marca dupa el in 1970. Apoi, am descoperit ca "Lumen", cuvantul radacina, inseamna "lumina" in latina."

Lumene.ro si Ele.ro vin in intampinarea nevoilor tale si iti ofera 4 seturi cadou, din Gama Vitamin C+ .

Tot ce trebuie sa faci pentru a le castiga este:

sa postezi un comentariu in pagina concursului, cu raspunsul la intrebarea "Care sunt ingredientele de baza ale gamei Vitamin C +?"
sa ne spui care este ritualul tau de ingrijire a tenului in perioada rece.
56742.jpgGama Vitamin C + (gama adresata tenului 25+) ofera protectie de durata pielii si lupta impotriva primelor semne de imbatranire a tenului. Aceasta gama permite un program individual de ingrijire adresata fiecarui tip de ten. Gama Vitamin C + include si programe zilnice de ingrijire a pielii, precum si programe speciale de ingrijire.

Ingrediente de baza: uleiul din seminte de mure arctice si inovatorul complex vitaminic VitaOptimale™.

Fiecare din cele 4 seturi oferite ca premiu contine:

Crema de zi Radiant Vitamin C+
O crema moale si proaspata care hidrateaza si protejeaza eficient tenul. Noul compus vitaminic VitaOptimale™ (C+E) protejeaza si revitalizeaza pielea. Potrivita pentru folosirea sub machiaj. Pentru tenul normal

Ser de ochi revigorant Vitamin C+
Un roll-on care contine ser pentru ochi potrivit tuturor tipurilor de piele. In plus fata de uleiul de seminte de mure, serul pentru ochi contine si ulei din seminte de merisoare arctice pentru a ilumina si a face tenul mai clar. Noul compus vitaminic VitaOptimale™ ofera ingrijire optima si protectie tenului. Folosirea constanta ajuta la controlul formarii pungilor de sub ochi si la reducerea cearcanelor.


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie (ora 10) - 17 decembrie (ora 10);
Participa la concurs toate persoanele care posteaza in zona de comentarii articol raspunsul la intrebare si ritualul propriu de ingrijire a tenului;
Se vor desemna, in functie de complexitatea si originalitatea raspunsurilor, 4 castigatori a cate un set de produse pentru ingrijirea tenului, din gama Vitamin C+;
Raspunsurile copiate de la alti useri vor duce la eliminarea din concurs;
Castigatorii vor fi alesi pe data de 17 decembrie 2010 (ora 11). Acestia vor primi e-mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda pana pe 20 decembrie, altfel premiul devine nul.

82283.jpgConcursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

andradeedee
daniela_b
fetitza_eu22
adrianadum

Felicitari!

Recomandari