Concurs: O noua silueta in patru saptamani

Concurs: O noua silueta in patru saptamani
  calendar_month        
Daca nu esti multumita de felul in care arati si iti doresti o silueta de invidiat, ai gasit solutia! La 2 ANI de Bodycenter Dakima puteti castiga o remodelare a siluetei, o noua silueta in doar 4 saptamani.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui pe forum 3 motive pentru care iti doresti sa iti remodelezi silueta. Premiul va consta in tratamente anticelulitice la Body Center Dakima timp de 4 saptamani, de doua ori pe saptamana, astfel incat tu sa te poti mandri la sfarsitul celor 4 saptamani cu o silueta de vis.

Despre tratamentele oferite de Body Center Dakima

Electrostimulare musculara simpla

Se realizeaza cu aparate profesionale a caror rezultate sunt vizibile dupa primele 3 sedinte, iar daca vreti sa va cumparati haine cu un numar mai mici in doar 2 saptamani, aceasta este solutia perfecta.

Electrostimulare termo

Presupune efectuarea sedintelor de electrostimulare care dureaza 60 minute intr-o termocuverta care se incalzeste la 70 grade producand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.

Electrostimulare termica

Se aplica peste cei 24 de electrozi o banda termica pentru abdomen si cate una pentru picioare care se incalzeste pana la 60 grade producand transpiratie la nivelul pielii.

Talazoterapie, Spa Lipo Sauna (parargil, parafango)

Tratamente extraforte de slabit, produc o transpiratie abundenta, ajuta la eliminarea apei retinute in organism, a toxinelor acumulate, pielea recapatandu-si elasticitatea si fermitatea.

Masaj de slabire

Se va folosi o crema termica care provoaca o hipermie intensiva, activand circulatia sangelui si totodata procesul de lipoliza.

Masaj anticelulitic

Se foloseste crema profesionala, imbogatita cu particule de alge, iedera, ulei volativ de menta care ajuta la diminuarea celulitei si la revitalizarea pielii.

Detalii concurs:

concursul se desfasoara in perioada 18 aprilie - 18 mai;

participa toate persoanele care ne spun pe forum trei motive pentru care vor sa dobandeasca o noua silueta;

premiul va consta in tratamente anticelulitice la Body Center Dakima timp de 4 saptamani, de doua ori pe saptamana;

numele castigatoarei va fi afisat pe data de 19 mai.

Castigatoarea este Nicoleta Diaconeasa.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Scrisoare
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right