Concurs: O piele frumoasa si neteda, lipsita de riduri, cu Uriage!

Concurs: O piele frumoasa si neteda, lipsita de riduri, cu Uriage!
  calendar_month        
Laboratoarele Uriage Franta au lansat un complex unic bio-activ brevetat care imbina cu succes expertiza sa dermatologica consacrata si cercetarea avansata pentru un echilibru perfect intre eficacitate si siguranta.

Acesta este rezultatul unei cercetari de 5 ani: "Reactivatori" ai tineretii, capabili sa declanseze in mod natural 3 mecanisme biologice: 3R: Relanseaza sinteza naturala de acid hialuronic si colagen, Reface capitalul de acid hialuronic, Reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor.

ISOFILL umple ridurile (FILL) respectand fiziologia pielii (ISO)

Cum v-a obisnuit, Uriage acorda o atentie deosebita texturii produselor sale si pielii tale.

Imbatranirea pielii este inevitabila si programata genetic. Pe langa acest fenomen natural, pielea este afectata zilnic de factorii externi precum soarele, vantul, praful, fumul de tigare, gerul, care ataca stratul superior al epidermei si favorizeaza aparitia ridurilor.

In urma acestora, sunt modificate si distruse acidul hyaluronic, fibrele de colagen si proteinele din structura pielii. Treptat pielea isi pierde stralucirea, netezirea, elasticitatea si tonicitatea.

Programul de ingrijire anti-rid ISOFILL vine in ajutorul pielii tale si ii reface structura, oferindu-i in premiera o protectie sporita a acidului hialuronic (anti-hialuronidaza limiteaza distugerea lui).

Crema Isofill, ca si toate produsele Uriage, contine apa termala care, prin proprietatile ei unice, reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor si are actiune anti-radicalara.

Cremele din gama Isofil corecteaza durabil ridurile cu rezultate demonstrate clinic: ISOFILL CONTUR OCHI, ISOFILL SER INTENSIV ISOFILL FOCUS RIDES CREME (ten normal /mixt), ISOFILL FOCUS RIDES CREME RICHE (ten uscat).

Afla mai multe despre gama Uriage Isofil pe Facebook Uriage Romania.

Ele.ro si Uriage Isofil te invita la concurs!

Participa la concurs, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga un premiu in valoare de 105 ron aA€A" o crema din gama ISOFILL aA€A" contur de ochi aA€A" 15 ml.
58020.jpgVor fi in total 3 premii.


Ce trebuie sa faci?

1. Aboneaza-te la newsletter-ul Frumusete Ele.ro;
2. Raspunde corect (in aceasta pagina de concurs, in zona de comentarii) la intrebarea:"Care este actiunea celor 3 R aA€A" Reactivatorii ?"


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 06 decembrie - 20 decembrie 2012
Participa la concurs doar persoanele care indeplinesc ambele cerinte ale concursului!
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati in data de 21 decembrie 2012, in aceasta pagina de concurs.
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda pana pe data de 24 decembrie, ora 10, altfel premiul va fi anulat.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

george_lyly81
vegavi
carleaalexandra


Felicitari!Recomandari