Concurs: Rasfata-te cu mastile Montagne Jeunesse!

Concurs: Rasfata-te cu mastile Montagne Jeunesse!
  calendar_month        
In momentele cand tenul tau are nevoie de ajutor, mastile Montagne Jeunesse sunt un remediu la indemana, natural si foarte usor de utilizat.


Montagne Jeunesse iti ofera masti delicioase cu ingrediente naturale - pentru ca tu sa te simti rasfatata si ingrijita in intimitatea casei tale. Nu-i asa ca pur si simplu ne place sa fim rasfatate?Pentru un ten radiant si stralucitor foloseste masca fierbinte exfolianta cu cristale de miere si trestie de zahar sau masca cu namol de la Marea Moarta ce curata tenul in profunzime, deschide porii blocati pentru a purifica si catifeleaza pielea.

Pentru tenul acneic, foloseste masca antiacneica ce trateaza petele si cosurile, actionand in mod natural asupra zonelor afectate pentru a le curata in profunzime iar pentru a elimina inesteticele puncte negre foloseste plasturii pentru nas ce lasa porii curati si mai putin vizibili, ajutand la eliminarea celulelor moarte.

Si pentru ca tenul nostru are mereu nevoie de un plus de hidratare, foloseste masca de fata cu ulei de masline virgin ce lasa pielea catifelata sau masca cu capsuni ce are o textura delicata si hidrateaza in profunzime.

Viziteaza-ne acum pe pagina noastra de Facebook (facebook.com/Montagne.Jeunesse.Romania) si fii la curent cu noutati legate de produsele Montagne Jeunesse.

57891.jpg


Participa la concurs si rasfata-te cu mastile Montagne Jeunesse!
Ai sansa de a castiga unul dintre cele 5 seturi de produse Montagne Jeunesse! (Fiecare set contine: plasturi pentru puncte negre, masca cu ulei de masline, masca cu namol, masca cu ciocolata, masca exfolianta cu extract de rodie)
Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi printr-un comentariu in aceast pagina de concurs la intrebarea de mai jos:

Ce masca Montagne Jeunesse putem folosi pentru a ne hidrata tenul?
a) masca de fata cu ulei de masline virgin sau masca cu capsuni
b) masca fierbinte exfolianta cu cristale de miere si trestie de zahar
c) masca cu namol de la Marea Moarta sau masca antiacneica


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 24 septembrie aA€A" 1 octombie 2012.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului.
In data de 2 octombrie 2012 se vor desemna 5 castigatori, prin tragere la sorti care vor primi cate un premiu Montagne Jeunesse (Fiecare set contine: plasturi pentru puncte negre, masca cu ulei de masline, masca cu namol, masca cu ciocolata, masca exfolianta cu extract de rodie).
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decurs de 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Anette
softy9
koora
rodica80
Corinnaa

Felicitari!
Recomandari