Concurs: Rasfata-ti pielea cu mastile Montagne Jeunesse!

Concurs: Rasfata-ti pielea cu mastile Montagne Jeunesse!
  calendar_month        
Timp liber, relaxare... o dupa-amiaza de duminica perpetua. Visezi cu ochii deschisi la o vacanta exotica… Ce-ar fi daca ai avea micul tau secret - momentul tau de evadare din cand in cand?

Bucura-te de rasfatul oferit de mastile Montagne Jeunesse!

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Ce metode folosesti pentru a avea pielea frumoasa si sanatoasa pe timpul verii? si poti castiga un set de produse Montagne Jeunesse compus din masca anticelulitica, masca peeling castravete, masca antiacneica, masca detoxifianta cu ginseng si lamaie, plasture pentru puncte negre.

56529.jpg

81576.jpgStim ca celulita presupune o lupta continua... asa ca foloseste masca anticelulitica cu alge si namol de la Marea Moarta, care stimuleaza circulatia, imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii.

Pentru curatarea saptamanala a tenului foloseste masca de peeling cu castraveti care exfoliaza delicat celulele moarte si impuritatile sau masca cu namol de la Marea Moarta care curata tenul in profunzime, deschide porii blocati pentru a purifica si catifela pielea.

81577.jpg

81578.jpgCand pielea este obosita si stresata foloseste masca detoxifianta cu lamaie si ginseng pentru o piele detoxifiata si tonica.

Iar pentru momentele dificile foloseste masca antiacneica, care elimina excesul de sebum si punctele negre. Pentru pielea incarcata din jurul nasului foloseste cu regularitate plasturii pentru puncte negre care indeparteaza celulele moarte si lasa porii curati.


Nu-i asa ca ne place la nebunie sa fim rasfatate?Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 1 iunie - 1 iulie;
Poti castiga unul dintre cele 10 seturi de masti Montagne Jeunesse, compus din masca anticelulitica, masca peeling castravete, masca antiacneica, masca detoxifianta cu ginseng si lamaie, plasture pentru puncte negre;
Se vor desemna 10 castigatori a cate un set de masti pentru ingrijirea pielii;
Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului;
Cei care participa la concurs cu mai multe posturi vor fi exclusi din concurs;
Castigatorii vor fi afisati pe site pe data de 2 iulie 2010;
Castigatorii vor primi email de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

sunshine_kity
Monik19
Autumn
maddy_violette
didicherry
riana21
crimhilda
daniela_b
Mirella25
lilicaG

Felicitari!

Recomandari