Concurs: Scapa de neplacutele diferente de pigment ale pielii si trateaza-le corect!

Concurs: Scapa de neplacutele diferente de pigment ale pielii si trateaza-le corect!
  calendar_month        
Daca ai observat diferente de coloratie ale pielii la nivelul tenului, al decolteului, pe antebrate sau maini, acestea pot fi pete pigmentare.

Pentru a le trata corect, trebuie sa aplici cateva reguli simple: evita expunerea la soare intre orele 10 si 16 si foloseste produse pentru protectie solara care au atat filtre UVA cat si UVB.

Pe durata expunerii la radiatiile soare este important sa protejam pielea folosind produse pentru ingrijire cu factor de protectie minim SPF 30. In plus, se recomanda si aportul suplimentar de beta-caroten, luat fie din surse naturale (suc de morcov) sau din surse de sinteza.

Melanina este responsabila pentru culoarea pielii si protectia ei impotriva soarelui. Petele pigmentare sunt rezultatul dereglarilor aparute in procesul de sinteza a melaninei, dereglari ce mai pot avea drept cauza si deficiente in functionarea factorilor de reglare ai celulelor epidermice.

Pentru tratarea petelor pigmentare, se recomanda folosirea produselor dermocosmetice cu efect de albire pentru a obtine o culoare uniforma a pielii. Cea mai buna perioada pentru inceperea unui astfel de tratament este in sezonul rece, incepand cu lunile de toamna si pana la venirea primaverii.

Daca vrei sa folosesti produse testate dermatologic si fara continut de factori alergenici, alege gama Pharmaceris W:

Crema de zi cu tripla actiune, cu efect depigmentant - Complexul de depigmentare cu tripla actiune are si efect de iluminare a pielii, diminueaza petele pigmentare si blocheaza sinteza melaninei. Crema este recomandata pentru ingrijirea pielii depigmentate sau cu pigmentare neregulata, continand de asemenea si filtre fotoprotectoare UVA si UVB, SPF 40.

Crema de noapte cu efect intens depigmentant - Complexul triactiv de albire cu efect de iluminare a pielii, diminueaza petele pigmentare si blocheaza sinteza melaninei. in plus, datorita papainei crema are si efect exfoliant, favorizand regenerarea celulara la nivelul epidermului.

Se recomanda utilizarea zilnica, pe zonele afectate, rezultatul urmand sa fie vizibil dupa 4 saptamani de tratament. in timpul utilizarii cremei si timp de 10 saptamani dupa tratament, se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare.

Afla mai multe despre gama Pharmaceris W pe www.pharmaceris.ro.

Ele.ro si Pharmaceris W te invita la concurs!

Participa la concurs, raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga un premiu in valoare de 104 ron aA€A" o crema de zi Pharmaceris W + o crema de noapte Pharmaceris W.

Vor fi in total 10 premii.

Ce trebuie sa faci?

1. Aboneaza-te la newsletter-ul Frumusete Ele.ro;
2. Raspunde corect (in aceasta pagina de concurs, in zona de comentarii) la intrebarea:"Ce probleme pot aparea la nivelul pielii in urma dereglarilor procesului de formare a melaninei?"">57941.jpgRegulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 18 octombrie - 18 noiembrie 2012
Participa la concurs doar persoanele care indeplinesc ambele cerinte ale concursului!
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati in data de 19 noiembrie 2012, in aceasta pagina de concurs.
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda pana pe data de 22 noiembrie, ora 12, altfel premiul va fi anulat.Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

raduadina1975
maria_maria2
marigeta
marceline
ruxmax
supaderosii
TudorElena
MadalinaIuliana93
elena_adina
lyly200920


Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right