Concurs: simte-te bine in pielea ta!

Concurs: simte-te bine in pielea ta!
  calendar_month        
Avon iti prezinta noile produse din gama Solutions Body: tratamentul anticelulitic Cellu -Defy cu extract de fruct stea si gelul pentru tonifierea bustului.

Tratamentul anticelulitic Cellu -Defy are ca ingredient principal extract de fruct stea, care creste de 3 ori viteza de ardere a grasimilor si amelioreaza aspectul celulitei.

Celulita este cauzata de acumularea sub piele a grasimilor si a rezidurilor toxice. Complexul pe baza de fructe stea distruge depozitele de grasime, reducand semnificativ aspectul de celulita.

Gelul pentru tonifiera bustului cu formula bogata functioneaza ca un sutien lichid, imbunatateste fermitatea zonei bustului si o tonifica, oferindu-ti forme irezistibile. Contine rodie si chimen dulce, ajuta la stimularea producerii naturale de colagen si elastina.

Instantaneu confera o senzatie de fermitate si tonifiere in zona bustului.
Dupa aproximativ 1 saptamana, bustul capata un aspect mai conturat si se simte mai ferm.

Tratamentul anticelulitic are in Brosura Avon aferenta Campaniei 4`2012 o oferta: el poate fi achizitionat cu 19,99 lei la comandarea oricarui alt produs din Brosura.
Gelul pentru bust este la pretul de 27,99 lei


Ele.ro si Avon te invita la concurs!

Ce poti castiga:

Avon ofera 10 pachete care contin fiecare un tratament anticelulitic Cellu-Defy cu extract de fruct stea si gelul pentru tonifiecarea bustului.

Ce trebuie sa faci:

Scrie in pagina de concurs un comentariu amplu pe tema Simte-te bine in pielea ta.

Cele mai interesante 10 comentarii vor fi premiate cu cate un pachet cu tratamentul anticelulitic Cellu-Defy cu extract de fruct stea si gelul pentru tonifierea bustului.


57463.jpg


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 1 - 22 martie 2012.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului.
Cele mai inspirate 10 comentarii vor primi, in data de 22 februarie 2012, cate un pachet format din tratament anticelulitic Cellu -Defy cu extract de fruct stea si gelul pentru tonifiera bustului .
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 10 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

www.avonconnects.com.ro
www.avoncosmetics.ro
www.avonspaceblog.ro

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:

dely_andreea
MissGeorgiana
gina_tiron
kermintisa
temisstocle
camityana
julieta
kittycaty
ela_maxxy
Diedre

Felicitari


Recomandari

Newsletter Ele.ro

realitatea
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right