Concurs: Surprinde-ti iubitul de Valentine's Day!

Concurs: Surprinde-ti iubitul de Valentine's Day!
  calendar_month        
De Ziua indragostitilor fa-i iubitului un cadou special: un concert minunat si o cina intr-un ambient romantic.Detalii concurs:

Povesteste-ne pe forum cum ti-ai intalnit jumatatea si mai ales cum te-a cucerit, si poti castiga o invitatie pentru doua persoane la concertul sustinut de soprana Angela Gheorghiu si o cina romantica la restaurantul Casa Select.
Concertul are loc pe data de 14 februarie, la Sala Palatului din Capitala. Soprana va fi acompaniata de Orchestra Nationala Radio condusa de prestigiosul Marco Armilliato.


Biletele sunt oferite de Bestevent, companie ce organizeaza evenimente: de la petreceri cu 20.000 de oameni, pana la nunta sau ziua ta de nastere. De la evenimente private pana la baluri de boboci.
89210.jpg

La Casa Select puteti savura o cina delicioasa, cu preparate culinare atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Patrundeti in Universul culinar, lasati-va rasfatati de maestria bucatarilor iar seara dumneavostra in "Restaurant Casa Select" va deveni o experienta de neuitat.

Castigatoarea concursului este Mirela Niculai

Recomandari