Concurs: Tao - masajul sexual

Concurs: Tao - masajul sexual
  calendar_month        
ProEditura te invita la concurs! Spune-ne pe forum ce face partenerul tau pentru a te face fericita, si ce ti-ai dori sa faca in plus si aboneaza-te in perioada 1 - 20 octombrie la newsletter-ul de SexTips si poti castiga una dintre cele trei carti "Tao masajul sexual" scisa de Stephen Russel si Jurgen Kolb.


Detalii premiu

Tao masajul sexual este un ghid practic, usor de urmarit, care va invata cum sa va eliberati energiile erotice si cum sa va dezvoltati puterea creativa.

Cartea descrie un vechi sistem care a fost predat de-a lungul secolelor de la un adept adevarat la altul. Instructiuni clare impreuna cu ilustratii detaliate si fotografii sugestive dau posibilitatea cititorului de a deveni cu usurinta maestru in arta masajului sexual Taoist.

Stephen Russel este initiat in Aikido si in medicina chineza, inclusiv acupunctura. A studiat psihoterapia cu RD Laing. Preda tehnici de tai chi si yoga Taoista, precum si cursuri de vindecare Taoista, inclusiv acelea pentru cupluri care doresc sa si exploreze sexualitatea. Locuieste in Londra.

Jurgen Kolb a infiintat o clinica medicala in Berlin in 1982. El isi combina cunostintele de yoga, Taoism, terapie Gestalt, shamanism, NLP, exercitii de respiratie si masaj in munca sa de terapeut psiho-spiritual in Londra si

Detalii concurs

• Concursul se desfasoara in perioada 1-20 octombrie;

• Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de Sex Tips in aceasta perioada si au raspuns la intrebarea concursului.

• Castigatorii vor fi desemnati de catre reprezentantii Editurii ProEditura

• Castigatorii vor fi afisati pe data de 21 octombrie;

• Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Castigatorii concursului sunt:

justanka
ramonel27
ninisa

Recomandari