Concurs Vitacare: Scapa de stres si ai grija de silueta si bustul tau!

Concurs Vitacare: Scapa de stres si ai grija de silueta si bustul tau!
  calendar_month        
In general persoanele foarte ocupate si care sunt supuse unui mare stres cotidian permanent, au mari dificultati sa urmeze un program de viata si in special alimentar.

Specialistii VITACARE sustin: Stresul poate fi combatut prin cateva masuri usor de aplicat si cu rezultate sigure: practicarea regulata a exercitiului fizic de tip aerob (mers pe jos, alergat, urcat scari, inot), o diete echilibrata cu alimente cu indice glicemic scazut, respectarea unui program de somn de 6-7 ore, evitarea nicotinei, alcoolului si a excesului de cafeina, hidratarea cu apa si administrarea de suplimente nutritionale care au in compozitie tonifiante nervoase.

76954.jpg


In aceasta vara poti sa combati stresul cu succes folosind suplimentele naturale concentrate de la Vitacare: Nutricalm si Mentalplus si sa te asiguri ca ai o silueta frumoasa folosind suplimente concentrate Suplesse si Contour impreuna cu o dieta echilibrata.

In aceasta perioada, cu sau fara voia noastra, febra pregatirilor de vacanta ne cuprinde si intram intr-o vrie in care e greu sa ne controlam, mai ales programul alimentar.

De mare ajutor pot fi suplimentele nutritionale Nutricalm.

76956.jpgNutricalm ajuta la inlaturarea starilor de excitatie cerebrala, asigurand un somn linistit, profund si de calitate, fara efectele secundare ale medicamentelor soporifice (somnifere) si poate crea o atmosfera de calm, de incredere in fortele proprii, cu efecte benefice in ameliorarea oboselii mentale si in inlaturarea stresului psihic mai ales in perioade de sesiune, examene etc.

Tot vara e perioada examenelor de tot felul, admiteri la facultate, licente, dizertatii, teze. Exista o stransa legatura intre randamentul cerebral si calitatea alimentelor ingerate, in special in perioadele in care organismul este supus unui stres pshihic suplimentar.

Organismul are nevoie de timp sa asimileze alimentele si de aceea un mic dejun abundent, urmat de mese echilibrate, pot sustine stresul psihic.

76955.jpgAliat de nadejde in aceasta perioada poate fi suplimentul nutritional Mentalplus care, datorita principiilor active din compozitie, contribuie eficient la cresterea capacitatii de memorare si concentrare, combaterea epuizarii nervoase si a lipsei de energie, sporind tonusul si randamentul fizic al organismului.

De asemenea, doamnele si domnisoarele se pregatesc de sezonul estival si sunt atente la silueta si nu numai. Specialistii Vitacare recomanda Contour, un produs care asigura organismului acele elemente necesare unei bune functionari si in special ajuta la cresterea si remodelarea sanilor in mod natural, proces sigur si controlabil.

52667.jpgIar o dieta suplimentata cu Suplesse poate furniza o compozitie unica de fibre alimentare si extract de cafea verde, cu alte cuvinte beneficiile pe care ni le furnizeaza acest produs sunt: Digestia Usoara, Satietatea si Energia, toate pentru o silueta de invidiat si frumusetea ta naturala.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din urmatoarele premii oferite de Vitacare:Saptamana 1
2 premii constand in: 1 cutie Nutricalm + 1 cutie MentalPlus

Saptamana 2
2 premii constand in: 1 cutie Contour

Saptamana 3
2 premii constand in: 1 cutie Nutricalm + 1 cutie MentalPlus

Saptamana 4
1 premiu constand in: 1 cutie Contour + 1 cutie Suplesse
1 premiu constand in: 1 cutie Nutricalm + 1 cutie MentalPlus

Intrebare: Cum poti combate stresul cotidian si cel indus de examene?

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 31 mai - 28 iunie, ora 10.
Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea concursului;
Se vor desemna, in data de 28 iunie, dupa ora 10,30 prin tragere la sorti, 8 castigatori a cate un premiu Vitacare.
Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

Saptamana 1: 2 premii constand in: 1 cutie Nutricalm + 1 cutie MentalPlus

MIHAI-MM -
sinelena27

Saptamana 2: 2 premii constand in: 1 cutie Contour

elutzik
dana_florentina_2010


Saptamana 3: 2 premii constand in: 1 cutie Nutricalm + 1 cutie MentalPlus

glik_ioana
marculetiu


Saptamana 4: 1 premiu constand in: 1 cutie Contour + 1 cutie Suplesse
1 premiu constand in: 1 cutie Nutricalm + 1 cutie MentalPlus

Azumi_mi
tamaraeftene


Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Secretele femeilor
  • person

    "afla cum gandesc femeile si ce anume isi doresc!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right