Concurs: Vrei sa vezi lumea de sus?

Concurs: Vrei sa vezi lumea de sus?
  calendar_month        
Ce zici de o plimbare cu balonul? Ca sa te simti de-a dreptul la inaltime, John Balon Sky Team te invita sa participi la concurs!

Din cauza unei defectiuni tehnice a sistemului de trimitere newslettere am fost nevoiti sa modificam mecanismul de participare la acest concurs. Ne cerem scuze pentru neplaceri! Puteti participa in continuare, fara probleme, urmand cerintele de mai jos.

Iata ce trebuie sa faci:

1. Intra pe site-ul www.johnbalon.ro pentru a gasi raspunsul la intrebarea: Din cate parti este compus un balon cu aer cald?

2. Cand ai gasit raspunsul la intrebare, expediaza-l intr-un mail in perioada 11 - 15 iulie, pe adresa: concurs@ele.ro, cu subiectul: Pentru concurs John Balon.
Te rugam sa specifici in mail numele tau complet si un numar de telefon.


3. Pe 16 iulie intra pe pagina asta sa vezi daca te numeri printre castigatori.


Despre John Balon Sky Team si zborul cu balonul

John Balon Sky Team a luat fiinta din dorinta de a impartasi extraordinara experienta a zborului cu balonul cu aer cald.">


Zborul cu balonul cu aer cald reprezinta unul dintre cele mai romantice tipuri de zbor. Departe de a fi un sport extreme, zborul cu balonul cu aer cald este o plutire lina, pe oceane de aer, intr-o liniste tulburata doar de vuietul ca de dragon al arzatoarelor principale.John Balon Sky Team va ofera posibilitatea de a va implini un vis al copilariei, anume acela de a calatori precum eroii lui Jules Verne.
Indiferent ca are loc seara sau dimineata, veti trai poate cea mai frumoasa aventura, in care senzatiile va vor umple sufletul de bucurie

Ca orice eveniment deosebit, zborul cu balonul trebuie marcat in mod deosebit.
De aceea, primul zbor al fiecarui cutezator va fi celebrat cum se cuvine, cu o ceremonie de botez, ce isi are radacinile la 1783, in care va primi pe langa botezul aerului si o diploma de onoare.

Citeste aici mai multe despre baloane!

Important:

Pentru a participa la calatoria cu balonul, castigatorii trebuie sa fie sanatosi, sa nu aiba afectiuni cronice sau de alta natura.
In acest sens, inainte de a se urca in balon, participantii vor semna o declaratie pe propria raspundere.


Regulament concurs:

Participa la concurs toti cei care trimit raspunsul la intrebarea Din cate parti componente este compus un balon cu aer cald? pe adresa concurs@ele.ro, in perioada 11-15 iulie, alaturi de datele solicitate mai sus - nume si numar de telefon.

Vor fi desemnati 4 castigatori a cate un zbor cu balonul pentru doua persoane.

Zborurile se vor efectua la Clinceni.

Ele.ro nu isi asuma responsabilitatea unor eventuale accidente, probleme tehnice sau de alta natura

Concursul s-a terminat. Se vor plimba cu balonul urmatoarele persoane:

1. Niculae Irina Gabriela

2. Negulescu Octavian

3. Chelu Sorin

4. Vicol Ioana

Felicitari! Castigatorii vor fi contactati telefonic de un reprezentant John Balon Sky Team.

Recomandari