10 lucruri pe care nu le stiati despre femei

10 lucruri pe care nu le stiati despre femei
  calendar_month        
1. Femeile sunt pofticioase la barbatii mai tineri asa cum barbatii sunt pofticiosi la femeile tinere. Dar noi nu ne casatorim cu ei si ii lasam sa fuga cu banii nostri!

2. Nu toate femeile adora cumparaturile. Noi femeile, uram Shop-mania, sa cumparam mici cadouri de intentie: tricouri, carnetele de notite, magneti de frigidere. (Oricum, ne dam in vant dupa magnetii de frigidere care spun "Hei, fund gras, dragostea dupa care tanjesti nu se afla aici")

3. Dansul "rapid" cu tine este ca si cum as privi un caine schiop alergand pe autostrada. Ne rugam pentru un miracol dar acum, in spatele unei umbre de indoiala, o tragedie mare este pe cale sa se intample. De aceea preferam sa dansam cu prietenele noastre. Nu este din cauza ca avem dorinte lesby ascunse.4. Una dintre cele mai irationale frici ale noastre este aceea ca vom afla intr-o zi (si dupa ce am cheltuit zeci de milioane pe lotiuni si creme), ca Angelina Jolie a folosit crema de plaja toata viata ei.

5. "Ex-prietenele psihopate" din generatiile trecute sunt acum numite "mame".

6. Femeile emancipate se simt prost pentru ca voi nu aveti niciun cuvant de spus in privinta copiilor vostri nou-nascuti. La fel cum va simtiti si voi, la fel de prost, pentru ca noi castigam 70 de lei la fiecare 100 de lei castigata de voi. Da, si nu avem de gand sa sa facem nimic in privinta asta.

7. Femeia nu are decat un singur costum de Halloween. Este imbracata ca o femeie usoara. Poate ca va ganditi "Stai, am mai vazut femei care se costumeaza in vrajitoare sexy, feline sexy, etc". Dar va asigur ca tot de femei usoare sunt costumatiile noastre. Pentru noi, Halloween-ul este o oportunitate sa purtam cele mai de prost gust, cele mai urate haine, pe care nu le putem purta in restul anului.

8. Femeilor le place sa vorbeasca mult despre scenariul "aleea intunecata". Ne place sa discutam cum l-am injunghia pe atacator in ochi, cu unghiile noastre ascutite si cum o i-am aplica loviturile invatate la Tae Bo.

9. In adancul lor, femeile cred ca lumea este buna. Este fundamental, optimist, sa continuati sa ne dati cu creama de plaja, sa aveti grija de noi pe ringurile de dans, sa cutreieram pe aleile intunecate si cel mai important sa ne impiedicati sa mancam in off-sezon ca niste hamsteri pesimisti si notorii. (Spre deosebire de hamsteri, noua ne place sa va muscam de cap din cand in cand.)

10. Noi nu mintim si nu suntem sfioase. Nu avem povesti despre accidente cum ar fi... sa facem in pantaloni. Scuze! Poate ne asemanam, dar la alte nivele.
Recomandari