6 lucruri de stiut despre englishmen

6 lucruri de stiut despre englishmen
  calendar_month        
Daca ai fantezii cu englishmen sau iti doresti sa fii cu unul sunt cateva lucrurile care se spun despre ei.

Mai jos veti gasi cateva dintre ele, pe care consideram noi ca ar trebui sa le stii.


Exagereaza. Daca un britanic iti spune ca a fost crescut intr-un subsol si batut pana la lesin, acesta este modul lui de a spune ca de fapt nu s-a inteles bine cu parintii lui.


Modestia falsa e un mod de a se lauda. Dincolo de modestia lor se ascunde un tip foarte increzator in el. De exemplu un castigator al premiului Nobel, s-a descris singur asa: "un tip simplu pierzand timpul intr-un laborator".
Beau pentru ca le pasa. Chiar si la prima intalnire, un englishman va bea mai mult decat tine. Asta demonstreaza ca te place si vrea sa te impresioneze. Nu incerca sa tii pasul cu el, nu vei reusi.


Nu toti sunt homosexuali sau au fantezii ce implica sado-maso, insa in adancul creierului vor dori sa-ti poarte rochia. Macar o data si tot au purtat o rochie. S-ar putea sa repete aventura. Nu intelegem de ce fac asta, insa asa arata studiile.


Toti sunt atrasi in secret de Margaret Thatcher. E draguta intr-un fel insa a tipat si a insultat barbatii in parlament. Toti cei din cabinetul ei au avut o pasiune pentru ea. E un fel de nanny fantasy.


Esti exotica pentru ei. Orice alta femeie li se pare mult mai sincera si mai interesanta decat cele cu care sunt ei invatati, si le place asta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Finalul sau poate continuarea povestii noastre
  • person

    "scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right