7 vedete care castiga milioane de pe lumea cealalta

7 vedete care castiga milioane de pe lumea cealalta
  calendar_month        
Ai crede ca o persoana trebuie sa munceasca din greu ca sa castige milioane de dolari pe an. Dar poate nu! Oamenii din aceasta lista fac mai multi bani intr-un an decat majoritatea dintre noi intr-o viata, si nici macar nu traiesc ca sa se bucure de ei!

1. Kurt Cobain - 50 milioane $

Cantaretul american Kurt Cobain (1967 - 1994), membru al trupei Nirvana, si-a luat viata in `94, dar inca isi mai face simtita prezenta in industria muzicala. Vaduva sa, controversata si dependenta de droguri Courtney Love, ii controleaza si ii manageriaza averea.

2. Elvis Presley - 42 milioane $

Regele a fost detronat in ultimii ani de Cobain, desi pana in 2006 a detinut suprematia in acest domeniu. Banii provin din discurile cul Elvis care continua sa se cumpere, dar si din biletele de intrare la casa sa din Graceland si din licente.

3. John Lennon - 24 milioane $

In 1980, membrul Beatles John Lennon este ucis de un fan nebun la New York. Beatles-ii vand insa in continuare mai mult de 1 milion de albume pe an, desi s-au despartit in 1970. Cantecele solo ale lui Lennon se vand in sute de mii de exemplare anual, si in plus vaduva sa, Yoko Ono, a castigat 10 milioane de dolari doar dand in judecata casa de discuri EMI.

4. Albert Einstein - 20 milioane $

Fara indoiala, Einstein a fost un geniu. Compania Corbis detine drepturile de autor asupra figurii lui Einstein, cea cu parul nebun, si afirma ca aceasta este cea mai ceruta poza de pe piata. Disney plateste mult pentru a folosi numele geniului in linia lor Baby Einstein, la fel si pentru tricourile inscriptionate cu formula care l-a facut celebru, E = mc2. Einstein a murit in 1955, la varsta de 76 de ani, dar fiecare generatie de atunci pana acum il recunoaste ca fiind un mare fizician.5. Ray Charles - 10 milioane $

Mult iubitul compozitor si cantaret Ray Charles a murit in 2004 din cauza unei boli de ficat, dar vanzarile sale merg mai bine ca niciodata.

6. Marilyn Monroe - 8 milioane $

Parul ei platinat si vocea seducatoare sunt in continuare mine de aur pentru campaniile publicitare, atragand atentia ambelor sexe. Astfel, General Motors, Absolut si Dom Perignon au platit un pret bun pentru a avea permisiunea sa ii foloseasca imaginea vedetei in reclamele lor. Moartea ei controversata a contribuit la cresterea popularitatii sale.

7. Bob Marley - 7 milioane $

Oricine care se gandeste la muzica reggae spune automat Bob Marley. Desi talentatul cantaret a murit in 1981, muzica sa si diverse obiecte care i-au apartinut continua sa se vanda pe bani multi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

adevarul
  • person

    "nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right